Magazin 17.08.2022 04:28

Norveçli Progresif Black Metal Grubu Borknagar, Yıldızlar Topluluğu Kadrosuyla İlk Kez Türkiye'de!

%100 Metal gururla sunar: Norveçli progresif black metal grubu Borknagar, yıldızlar topluluğu kadrosuyla Türkiye'de ilk kez %100 Studio Sahnesi'nde!
Norveçli Progresif Black Metal Grubu Borknagar, Yıldızlar Topluluğu Kadrosuyla İlk Kez Türkiye'de!

1995 yılında kurulan ve kuruluşundan bu yana kadrosunda Dimmu Borgir, Ulver, Enslaved, Gorgoroth, Immortal, Arcturus, Leprous, Vintersorg gibi tarzın en önemli gruplarından müzisyenleri barındıran Norveçli Progresif Black Metal grubu BORKNAGAR, Duality ve Vera Müzik organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez 25 Ağustos Perşembe akşamı %100 Studio sahnesinde olacak.

%100 Metal gururla sunar: Norveçli progresif black metal grubu Borknagar, yıldızlar topluluğu kadrosuyla Türkiye’de ilk kez %100 Studio Sahnesi’nde!

1995 yılında kurulan grup geleneksel Norveç Black Metal’inin sınırlarını aşan ve Progresif Metal, Folk Metal, Avant-Garde Metal, Viking Metal detaylarıyla süslenmiş müziğini müthiş bir sahne peformansıyla sunuyor.

Norveç’in metal dünyasına en büyük armağanlarından birisi olan ve kariyerine 11 albüm sığdıran grup, son albümü True North’la da özgün soundunu ve türler üstü tarzını korumayı başardı.

Grubun vokalisti ICS Vortex’in DIMMU BORGIR müziğini uzun süre başta bir boyuta taşıyan epik vokallerini ve grubun ‘’Dengesiz Mükemmelliğini’’ görmek için bu konserde yerinizi mutlaka alın!”