Magazin 03.12.2021 10:34

Neslihan'dan "Yorgunluk Kahvesi"!

2005 yılında "Hiç sevmedim", "Adı oldu yalnızlık" ve "Sen" şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan Neslihan, sevenleriyle yeni şarkılarını paylaşmaya devam ediyor. Sesi ve besteleriyle kendine has bir müzik tarzı olan sanatçı adından sıklıkla söz ettiriyor.
Neslihan'dan

2005 yılında “Hiç sevmedim”, “Adı oldu yalnızlık” ve “Sen” şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan Neslihan, sevenleriyle yeni şarkılarını paylaşmaya devam ediyor. Sesi ve besteleriyle kendine has bir müzik tarzı olan sanatçı adından sıklıkla söz ettiriyor.

Son zamanlarda YouTube kanalında yayınladığı akustiklerle milyonlara ulaşan Neslihan, “Yorgunluk Kahvesi” isimli yeni şarkısını sevenleriyle paylaştı!

Sözü ve müziği Neslihan’a ait olan şarkının düzenlemesi Ali Tolga tarafından yapıldı. Amerika’da yaşayan Neslihan’ın yeni klibi; hem Nevada Çölü’nde hem de İstanbul’da geçen sahneleriyle, Özkan Aksular tarafından çekildi.

YouTube kanalı aracılığıyla projelerine ara vermeden devam edeceğini açıklayan Neslihan, Türkiye’deki konser turnesine de yeniden başlayacağının sinyallerini verdi.