Magazin 23.06.2022 04:52

Nasıl Derler Bilirsin'denş arkı "Ara Beni"

Her geçen gün dinleyici kitlesini genişleten, alternatif müziğin sevilen gruplarından Nasıl Derler Bilirsin, yeni şarkısı "Ara Beni"yi dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Nasıl Derler Bilirsin'denş arkı

Grup, Sevilmemişim, Tertemiz Delirdim, Bil İstedim gibi milyonlarca dinleme alan şarkıların  ardından bu kez albümün ayak seslerini taşıyan “Ara Beni”yi sunacak.

 Sony Music Turkey etiketiyle yayınlanacak şarkının sözü ve bestesi Alper Altıntaş, düzenlemesi Cüneyt Cenkçi imzası taşıyor.

Alper Altıntaş’ın 2020 yılında askerdeyken yazdığı ve yolladığı ses kaydı üzerine grubun davulcusu Cüneyt Cenkçi’nin aranjesine başladığı şarkı, Kerem Çakıroğlu prodüktörlüğünde son halini aldı. Tüm grup üyelerinin izlerini taşıyan şarkı için Alper Altıntaş,

“Uzun zamandır albüm çalışmalarına devam ederken, bir yandan Ara Beni üzerinde çalışmak; şarkının iyice demlenmesine neden oldu. Bu yüzden Ara Beni şarkısı üzerinde az ya da çok emeği olan herkesin en ufak noktasına kadar tamamen içine sinen bir şarkı. Bu yıl çıkartacağımız albümün ilk sinyalini bu şarkıyla vermek grup için ayrıca heyecan verici” diyor.

Tüm dijital platformlarda yayınlanacak şarkının Onur Işık Cantürk yönetmenliğinde çekilen klibinde grup, izleyenleri İstanbul’un gizli kalmış doğal güzelliklerine bir yolculuğa çıkaracak. Çekimleri iki gün süren ve Stüdyo Sumo’nun prodüksiyonunu üstlendiği klip, Sony Music Turkey youtube kanalında müzikseverlerle buluşacak.