Vakıf Katılım web
Magazin 08.04.2020 00:29 Güncelleme: 08.04.2020 07:16

Müzik dünyasında kıyamet kopacak!

Yayınladığı single'larla müzik dünyasına damga vuran Ali Irmak bu kez bir albüm hazırladı. İçinde 7 şarkının yer aldığı "Koptu Kıyamet", 6 Nisan Pazartesi günü dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.
Müzik dünyasında kıyamet kopacak!

“Senin Umrunda mı?”, “Dur”, “Keçileri”, “Pesss!”, “Kim Kime Dum Duma” şarkılarıyla listelerde üst sıralara tırmanan Ali Irmak, müzikseverlere sürpriz yaptı ve bu kez bir albüm hazırladı. “Koptu Kıyamet” adlı çalışma, 6 Nisan Pazartesi günü Irmak Yapım etiketiyle dijital platformlarda yayınlanacak.

BİRBİRİNDEN İDDİALI 7 ŞARKI

Ali Irmak, “Koptu Kıyamet” albümünde 7 iddialı şarkıya yer verdi: “Kış Kapıya Dayandı”, “Sen Gideli”, “Koptu Kıyamet”, “Sana Söz”, “Ah Nermin”, “Dönmem” ve “Bırak”. Söz ve müziği Ali Irmak ile Gökhan Beder’e ait şarkıların aranjesini ise Okan Aki yaptı.
ŞİMDİ KIYAMETİ KOPARIYORUZ

Kariyeri boyunca sevilen şarkılara imza atan Ali Irmak, müzik yolculuğu için şu yorumu yaptı: “İlk önce baktık, bir hiç uğruna dönüyormuş dünya. Aşk, sevgi olmadan. Sonra bu nasıl devran, ‘Dur’ dedik. ‘Keçileri’ kaçırdık. En son ‘kim kime dum duma o hayata ver mola’ dedik. Şimdi de kıyameti koparıyoruz!”
KLİP ÇEKİMİ ERTELENDİ

Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle albümün klip çalışmalarını erteleyen sanatçı, hayat normale döndüğünde birbirinden iddialı kliplerle sevenlerinin karşısında olacak.