Halkbank web
Ekonomi 04.07.2018 20:14

Müşteri Memnuniyetini Üst Sıraya Taşıdı

Türkiye genelinde yaygın bayi ağı, 125 şubesi ve  üretimini üstlendiği kurumsal markaları ile her gün ortalama 500 binden fazla kişinin tercih ettiği Bereket Döner, başta internet ve sosyal medya üzerinden gelen müşteri taleplerine anında cevap vererek müşteri memnuniyetini en üst sıraya taşımayı başardı.
Müşteri Memnuniyetini Üst Sıraya Taşıdı

TELEFON SİPARİŞLERİ REKOR KIRDI

Müşteri memnuniyeti konusundak i hassasiyet ve özenin, Bereket Döner'in 30 yıldır süregelen başarı öyküsünün en önemli tabanı olduğunu söyleyen Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek her gün gelen yoğun istek ve taleplere hızlıca cevap verildiğini söyledi. Emek Bereket Döner'in paket servisinde kayıtlı müşteri sayısının rekor düzeye ulaştığını belirterek yılın ilk üç ayında 160 binin üzerinde siparişin restoranları tarafından karşılandığına dikkat çekti. Telefonla gelen siparişlerin zamanında ulaştırılmasına büyük önem verildiğine de değinen Emek "Paketlerimizle müşterilerimize sadece öğünlerindeki yemeği değil lezzeti, güveni ve kaliteyi de birlikte taşıyoruz. Tüm iş adımlarımızda görev alan en alt kademeden en üst kademeye kadar üretimden satışa, yatırımcımızdan restoran çalışanlarımıza kadar herkes bunun bilincinde" dedi. 

YARIM MİLYONA YAKIN TELEFON GÖRÜŞMESİ

Türkiye'de her gün toplamda ortalama yarım milyon insana ürünleriyle yaygın bayi ve tedarik ağı ile dolaylı, restoranları aracılığı ile de doğrudan ulaşan Bereket Döner, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Bereket Döner şimdiye kadar 405 bin 90 müşterisiyle telefon görüşmesi yaparken, bu görüşmelerin süresi 6 bin saati buldu. Bereket Döner'e e-posta aracılığı ile ulaşan 9 bin 500 kişiye ise e-mail yolu ile cevap verildi.  

Sosyal Medya'nın olmazsa olmaz mecralarında Bereket Döner hakkında yapılan yorumlar özenle takip edildi. 

Zomato.com, Google My Business , yemeksepeti.com', Facebook, Twitter ve Instagram’dan gelen tüm soru ve yorumlar, Bereket Döner Sosyal Medya ekibi tarafından hızla cevaplandırıldı.

PAKET SERVİSE TALEP YAĞMURU

Bu arada Bereket Döner'in telefon hattı sipariş rekoru kırdı. 0850 811 55 00 numaralı Paket Servis üzerinden Bereket Döner'e ulaşan tam 160 bin 210 kişi sipariş verdi. Bereket Döner'in paket servis müşteri sayısı yılın ilk üç ayın’da 160.000'e ulaştı. Telefonla Franchise talebinde bulunan 1012 yatırımcı adayı ile de ön görüşme yapılırken Franchise yatırımı için en çok başvuru alan markalar arasında da ilk sıralarda. Bereket Döner'in internet üzerinden hizmet veren tiklabereketgelsin.com adresi de genel trafiği ile yoğun ilgi ve talep alan sipariş adresleri arasında yerini aldı.