Magazin 04.12.2021 04:17

Mustafa Akay'dan Sezen'li çıkış

Mustafa Akay'ın iki Sezen Aksu şarkısını yorumladığı albüm projesi "Çınar" büyük ses getirdi. "Biliyorsun" listelerde zirveye tırmanırken, Akay "Karaağaç"a klip çekmek için kolları sıvadı.
Mustafa Akay'dan Sezen'li çıkış

Çeyrek asırdır sahnelerde olan, yorumladığı Türkçe ve yabancı eserlerle büyük beğeni toplayan Mustafa Akay, iki şarkılık albüm projesiyle müzik dünyasında büyük ses getirdi. Sezen Aksu’nun sevilen hit’leri “Biliyorsun” ve “Karaağaç”ı seslendiren Akay, etkileyici yorumuyla listelere hızlı bir giriş yaptı.

SEZEN’DEN SONRAKİ EN GÜZEL YORUM

“Biliyorsun”un klibi de müzikseverlerden tam not aldı. Yönetmenliğini Murat Alphan’ın yaptığı, Taksim'de bir film platosunda çekilen klip, yayınlandığı dijital platformlarda yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Takipçilerinin “Sezen Aksu’dan sonraki en güzel yorum” şeklindeki mesajları, ünlü sanatçıyı çok mutlu etti.

DİNLEYİCİLERİ YENİ KLİP BEKLİYOR

Mustafa Akay, yoğun istek üzerine “Çınar” albümünün diğer şarkısı “Karaağaç”a da klip çekmek üzere kolları sıvadı. Sanatçı dinleyicilerini uzun süre bekletmeyecek, önümüzdeki günlerde çekeceği klibi çok yakında dijital mecralarda yayınlayacak.