Magazin 03.12.2021 04:45

"MÜMKÂNSIZ" İLE YİNE MÜZİK LİSTELERİNİ SALLAYACAK!

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Özgün, "Mümkânsız" ismini verdiği yepyeni şarkısı ile 2021 yılının son dakikasında müzikseverlere çok güçlü bir hit kazandırıyor.

2020 yılında “Mahzen” ile radyo ve televizyonlarda yılın en çok çalınan şarkısına imza atan Özgün, “En Güzeli” ve "Vefa" isimli şarkılarında sürdürdüğü başarılı çizgisinden sonra bu defa “Mümkânsız” ile müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor.

Sözleri Ferhat Yaşrin’e, bestesi Esad Fidan’a, düzenlemesi ise Gürkan Kömürcü’ye ait olan “Mümkânsız”ı dinleyicileriyle buluşturan başarılı sanatçı Özgün, “Vefa”nın ardından yine aynı ekip ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye’nin en köklü Crossfit Box’ı Baraka İstanbul’da Eda Berker ile yirmi kişilik bir ekibin on iki saatlik çalışması sonucu çekimi gerçekleştirilen klibin görüntü yönetmenliğini Andaç Şahan, yönetmenliğini ise Burak Sesli üstleniyor.

On yedi yıldır müzik sektörüne kazandırdığı hit şarkılarla listelerden düşmeyen, sevilen sanatçı Özgün, bu defa da farklı ve yeni bir denemeyle müzikseverlere sürpriz yaşatıyor. “Mümkânsız”ın sürpriz bölümünde Özgün’e, şarkının aranjörü Gürkan Kömürcü eşlik ediyor.

Özgün'ün yeni şarkısı “Mümkânsız” kendi yapım firması EDZ Müzik etiketi ve Avrupa Müzik markası dağıtımıyla 3 Aralık Cuma günü itibariyle tüm dijital müzik platformlarında yayında!