Magazin 27.05.2019 00:30

Mücehver işine atıldı

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü sanatçı Sibel Bilgiç, Lazer Epilasyon Güzellik işinden sonra Mücehver işine'de el attı.
Mücehver işine atıldı

Önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılan Bilgiç, ayan üstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni bir iş hayatına daha atıldığını söyleyen ünlü sanatçı, "Bir sene önce mücehver işine atıldım. Beni için yeni bir iş. İşim için son zamanlarda yurt dışı seyahatleri yapıyorum. Özel müşterilerime özel tasarım mücehverler yapıyorum" dedi.

Şimdiki popçular daha zor para kazanıyor

1997 yılında “Alışamadım” isimli şarkısıyla büyük ses getirmiş, Alışamadım o yılın en çok dinlenen Türk pop şarkılarından bir olan Sibel Bilgiç, 90'lı yıllarda çok az popçu olduğu için daha çok para kazanılıyordu ve şimdiki popçuların daha zor para kazandığını söyledi.
Bilgiç," 19 yıldır sahne ile ilgili bir şey yapmıyorum. Sanat hayatımda güzel paralar kazandım ama tabi ki ama iş hayatını daha çok seviyorum. Müziğe herhangi bir tepkim olmadı. Olaylar bu şekilde geliştiği için müziği bıraktım. Bizim zamanımızda çok az sanatçı vardı ve o pasta'daha büyüktü ve pay daha büyüktü o yüzden iyi para kazanıyorduk. Şimdi en az 200 popçu var ve pasta payı daha küçüldü. Şimdiki popçular daha zor para kazanıyor diye düşünüyorum "diye konuştu.