Magazin 26.05.2022 04:10

Moon Life Dergisi 10 yaşında

Moon Life Dergisi'nin düzenlediği Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri, 10. kez sahiplerini buldu.
Moon Life Dergisi 10 yaşında

İstanbul’un en popüler eğlence mekanı Cahide Palazzo’da gerçekleştirilen Geleneksel Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde yıldızlar geçidi yaşandı. Cemiyet, iş, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturan ödül törenini, Pınar Altuğ, Fatih Ürek ve Emel Yıldırım sundu.

ENBE Orkestrası ve Behzat Gerçeker’in müzikleriyle başlayan ödül töreninde Fatih Ürek ve Hande Yener de sahneye çıktı. Ödül gecesinin finalinde sahnelerin sultanı Seda Sayan muhteşem bir konsere imza attı. Sahnesinin bir bölümünde oyuncu Şafak Sezer’i sahneye alan Seda Sayan, ünlü oyuncunun seslendirdiği türkülere eşlik etti.

Sürprizlerle dolu ödül gecesinde Yaşam Boyu Onur Ödülü alan Mehmet Ali Erbil, sahneye dudakları siyah bantlı bir şekilde çıkarak herkesi şaşırttı. Son zamanlarda ne konuşursa olay olduğunu iddia ederek bu şekilde bir tavır takındığını dile getiren Erbil, ödülünü Moon Life Genel Yayın Yönetmeni Alper Alp’in elinden aldı.

Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödül gecesine Orhan Gencebay, Gülben Ergen, Şafak Sezer, Türkan Şerbetçi, Derya Bedavacı, Betül Demir, Müjdat Gezen, Nurten Ünsev,  Kadriye Olgar, Behzat Gerçeker, Aslı Aydın, Seçkin Piriler, Pınar Kerimoğlu, Bülent Kaya, Selami Şahin, Begüm Birgören, Ahmet Selçuk İlkan, Murat Akgün, Ceylan ve Mehmet Ali Erbil gibi birçok ünlü isim katıldı.

Gecede 5 kategoride toplam 105 ödül verildi.