Güzellik 16.09.2019 03:00

Mona lisa gençlik kremiyle tanışın

Eşsiz serum ile zamanı geriye alın, Mona lisa günlük kullanımınız için geliştirilmiş eşsiz bir serumdur. İçindeki organik kök hücreler ve resveratrol yaşlanmayı önler, hyaluronik asit nemlendirici etkiye sahiptir ve mikrosferler emilimi artırır.
Mona lisa gençlik kremiyle tanışın

Monisa Serum su bazlı bir kremdir, bu nedenle bir çok cilt tipinde güvenle kullanılabilir.

İçinde iki Molekül Hyaluranic asit vardır. Bu özelliği ile çok güçlü hidrasyon sağlar, nemlendirir ve bu uzun süre devam eder. Çift molekül Hyaluranic asit sayesinde bir serumdan beklenebilecek dolgu etkisi de üst düzeydedir.
İçeriğinde Organik kök hücreleri vardır. Organik kök hücreleri Ginkgo Bluba bitkisinden elde edilmiştir.
15 Faktör güneş koruyucu ile güçlendirilmiştir.Her türlü uygulamadan sonra güneşe hassas ciltlerde güneşten koruyarak anti aging tedaviye yardımcı olur.
Su bazlı, içeriğinde 5 ayrı aktif madde olan antiaging bakım ajanıdır. Yoğundur, su bazlı olduğu için tüm cilt tiplerinde(karma, kuru, yağlı) rahatlıkla kullanılabilir. 

•Hyaluranic asit : içeriğinde 2 molekül hyaluranic asit vardır. Hem derinlemesine nemlendirir, düzenli kullanıldığında dolgu etkisini göstermeye başlar. Hyaluranic asit mikrosferik yapıda olduğu için Monalisa serum un içeriğinde ki tüm aktif maddeler birkaç dakika içinde cilt altı dermise ulaşır.
•Resveratrol : Antiaging özelliği ile cildi yaşlılık etkilerini en aza indirir.
•SPF : Monalisa içeriğinde 30 faktör güneş koruyucu vardır. Günlük anti aging serum olarak güneşin zararlı Ultraviyole A ve B ışınlarından korur.
•Meristem hücreleri : Ginkgo Biluba bitkisinden elde edilmiş organik kök hücreleri cilt altında bölünerek cilt altı hücrelerin, kollajen ve elastin liflerinin de artmasını sağlar.
•Argan yağı: Argan yağı, cildin ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar, cilt altına inerek kıl foliküllerinde biriken bakterilerin dışarı atılmasını sağlayarak sebum ları yok eder.