Magazin 21.10.2019 00:30

MON AMOUR ÖZEL BİR DAVETLE KAPILARINI AÇTI

Eğlence hayatında trendleri belirleyen güzel işletmeci İlgi Gövsa'nın yeni mekanı Mon Amour geçtiğimiz akşam görkemli bir davetle kapılarını açtı. Anadolu yakasına yeni bir renk getiren Gövsa'ya açılışta yakın dostları yalnız bırakmadı.
MON AMOUR ÖZEL BİR DAVETLE KAPILARINI AÇTI

Gecede Özlem Yıldız, Ece Gürsel, Seçkin Piriler, Hatice, Nilay Dorsa, Nil Karataş, Rüzgar-Tuğba Erkoçlar ve Özge Özder ile eşi Sinan Güleryüz gibi pek çok ünlü isim göze çarptı.

Erol Büyükburç'un kızı Jeyan Büyükburç, gecede müzik, tiyatro ve dansın iç içe geçtiği sahne şovuyla konuklara keyifli anlar yaşattı. Davette Nil Karataş ve Nilay Dorsa da şarkılarını söyleyip sahneyi renklendirdi.

DEPREM FOBİSİ OLUŞTU

Depremden sonra panik ataklar yaşadığını belirten Özlem Yıldız, Kozyatağı Hilton Otelinin 17. Katında yer alan Mon Amour’a asansörle çıkarken korkudan titrediğin açıkladı. Güzel sunucu depremin fobi haline dönüştüğünü ifade ederken, 40’ıncı katta oturduğunu beliren Ece Gürsel ise depremi evde olduğu için ciddi bir şekilde hissettiğini söyledi.

ÖZLEM YILDIZ’IN FOTOĞRAF HİLESİ

Ekranda her zaman güzelliğiyle beğeni toplayan Özlem Yıldız’ın sosyal medyaya fotoğraf koyarken bile ışık hileleri yaptığı ortaya çıktı. Masadaki minik abajurları iki arkadaşına yandan ve önden yüzüne doğru tutturan Yıldız, ışığı iyi kullanarak profesyonel fotoğrafçılara adeta taş çıkarıyor. Fotoğraflarda cildinin daha canlı görünmesini sağlayan Yıldız, bu sırrıyla güzelliğine güzellik katıyor.

YÜRÜYEREK FORM TUTUYOR

Ünlü kadınlar davette düzgün fizikleri ve zarafetleriyle dikkat çekti.  Her zaman renkli tarzıyla bakışları üzerinde toplayan Seçkin Piriler, bu kez pembe yerine siyah kıyafeti tercih etmişti.

Özel hayatıyla ilgili sorulara cevap vermekten kaçınan Piriler, “İnsanların gözünde pembe renkte daha çocuksu, romantik oluyorum.  Siyah giydiğimde ise daha kadınsı, dişi görünüyorum” dedi.

Her gün düzenli olarak spor yaptığını ifade eden Piriler, her yere yürüyerek gittiğini söyledi. Bu sayede hem de form tutuğunu belirten Piriler, ”Araç kullanmayı tercih etmiyorum. Çocukluğumdan beri yürürüm. Ruhsal olarak yürümek zihnimi boşaltıyor ve taze fikirler üretmemi sağlıyor” diye konuştu. Yeni mekânın heyecanını yaşayan İlgi Gövsa, ise “Romantik bir yer yapmak istedim. Birbirinden lezzetli mezeleri, ambiyansı, eğlencesi ve samimiyetiyle fark yaratacak bir mekanın ortaya çıktığına inanıyorum“ dedi.

 BEBEĞİMİZ OLSUN İSTİYORUZ

Mon Amour’un açılışına eşi Tuğba Erkoçlar ile katılan oyuncu Rüzgar Erkoçlar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

6 yıl önce gerçekleştirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuyla magazin gündemine bomba gibi düşen Rüzgar Erkoçlar, evlat edinmeye gerek kalmadan eşi Tuğba Erkoçlar ile bebek sahibi olabileceklerini söyledi. Evliliklerinde ikinci senesini geçtiğimiz günlerde kutladıklarını belirten Rüzgar Erkoçlar, “Bizim çocuğumuz  olabileceği için evlat edinmek ilk tercihimiz değil. Bu çok soruluyor, biraz araştırsınlar. Olmayacak bir şey değil… Hayırlısıysa doğru zamanda dünyaya gelsin” diyerek bebek konusuna açıklık getirdi.

YAPIMCILAR VEFALI DEĞİLLER

Dizilerde oynamak istediğini belirten Erkoçlar, “Bu konuda daha önce böyle bir şey konuşmadım ama 10 yaşından beri bu sektörün içerisindeyim. 33 yaşındayım. 26 yaşında bu yaşadığım süreçten dolayı oyunculuk adına durmam gerekti…Sektöre kırgın mıyım ‘evet’ kırgınım. Çünkü vefa olarak bakıldığı zaman 10 yaşından beri sektördeyim. Çocukluğumu vermişim. Lise mezuniyetimi, Pazar günleri aile kahvaltılarım gibi birçok manevi şeyleri feda etmişim. Bunlara baktığın zaman yapımcılar benim kadar vefalı değiller. O yüzden kırgınım” diyerek sitem etti.Şafak GÜVEN
--