Magazin 30.06.2022 04:24 Güncelleme: 30.06.2022 12:33

Minelli ve R3HAB'den Yepyeni Bir Dans Müziği Marşı; "Deep Sea"

Rampampam ile listeleri altüst eden Rumen şarkıcı Minelli ile elektronik müziğin yıldızı Fas asıllı DJ ve müzik prodüktörü R3HAB, 1 Temmuz Cuma günü "Deep Sea"adını verdikleri iddalı çalışmalarını müzikseverlerle buluşturuyor.
Minelli ve R3HAB'den Yepyeni Bir Dans Müziği Marşı; "Deep Sea"

İkili şarkının prömiyerini; geçtiğimiz günlerde Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Saga Festival 2022'de gerçekleştirdikleri özel bir performans ile yaptı.

Minelli; "Şarkıyı Tüm Dünyanın Duyması İçin Sabırsızlanıyorum"

"Ben ve R3HAB bir süredir iletişim halindeyiz. Şarkıyı duyar duymaz bayıldı ve hemen bir şeyler yapmak istedi. Sonunda kendisiyle çalışabildiğim için inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım. Şarkıya inanılmaz bir enerji kattı. Şarkıyı ilk kez Bükreş'teki Saga Festival'de çalmaya karar verdik ve gerçekten geri dönüşler inanılmazdı. Şimdi parçayı tüm dünyanın duyması için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

R3HAB; "Minelli'nin Sesi İnanılmaz Zengin ve Büyüleyici"

Tomorrowland ve Ultra başta olmak üzere dünyadaki en prestijli elektronik müzik festivallerinin vazgeçilmez headliner'i R3HAB ise Minelli ile birlikte çalışmayı şu sözlerle anlattı; "Birkaç yıldır Minelli'nin hayranıyım. Rampampam ile yakaladığı başarı beni çok

heyecanlandırdı. Bence o Doğu Avrupa'nın en başarılı sanatçılarından bir tanesi. Birlikte çalışırken harika zamanlar geçirdik. Saga Festival prömiyerimiz de inanılmaz geçti. Minelli'nin sesi o kadar zengin ve büyüleyici ki yaratıcılığımı arttırdı. Bu şarkıyı tüm dünyadaki DJ setlerimde çalmak için sabırsızlanıyorum."