Ekonomi 21.01.2022 11:14

MESA GAYRİMENKUL VE İNŞAAT KATEGORİSİNDE "YILIN İTİBARLISI" SEÇİLDİ

Türkiye'de "konut geliştirici" olarak 53. yılını kutlayan sayılı şirketlerden biri olan MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen "Marka Değeri ve Algı Araştırması"nda Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe birinci olarak "Yılın İtibarlısı" seçildi.
MESA GAYRİMENKUL VE İNŞAAT KATEGORİSİNDE

Türkiye’de “konut geliştirici” olarak 53. yılını kutlayan sayılı şirketlerden biri olan MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştırması”nda Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe birinci olarak “Yılın İtibarlısı” seçildi.

53 yıldır gerçekleştirdiği birçok ilk ve sunduğu yüksek standartlar ile Türkiye inşaat sektörüne öncülük eden ve referans çizgisi oluşturan MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştırması”nda Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe birinci olarak “Yılın İtibarlısı” seçildi.

Sektörde adı “güven” ile anılan MESA, Türkiye’de ilk kez insanı ve binayı çevresiyle ele alan site anlayışını hayata geçirdi, toplu konut yaklaşımını değiştirdi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen The One Awards’da MESA adına ödülü alan MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, “Marketing Türkiye tarafından yapılan araştırmada Yılın İtibarlısı seçildiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. MESA, 53 yıldır sektörünün öncü şirketlerinden biri oldu. Burada en büyük pay MESA ailesine ait. Tüm MESA çalışanları ve 122 binden fazla MESA konutunda yaşayan binlerce kişi ile çok büyük bir “MESA ailesi”yiz. Başarımızı aldığımız ödüllerle desteklemek bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

MESA, bu yıl sektörünün “En Beğenilen” ve “En İtibarlı” şirketi seçildi.