Magazin 08.08.2020 03:00

Melis Aydın Şarkılarına Devam Ediyor

Melis Aydın, DokuzSekiz Müzik'in Youtube projesi Siyah Beyaz Akustik'te yaptığı coverlar ile dikkat çekmesinin ardından,Mart 2020'de ilk teklisi "Sensiz Uyandım"ı yayınlamıştı.
Melis Aydın Şarkılarına Devam Ediyor

Melis Aydın şimdi ise sözü ve bestesi kendisine ait ikinci teklisi "Geride Kalanlar Var" ile müzik severlerin karşısında.

İstanbullu Gelin'in Köşkü Melis Aydın'ın Video Klibine Ev Sahipliği Yaptı.

Söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan "Geride Kalanlar Var" ın video klibi için son dönemin ilgi çeken yönetmenlerinden İdil Dizdar & Said Dağdeviren ikilisi ile çalışan Melis Aydın, İstanbullu Gelin dizisinin ana mekanı olan köşkte kamera karşısına geçti.
İlk kez bir video klip çekimi için izin verilen köşkün farklı bölümlerinde farklı ışıklarla gerçekleştirilen çekimlerde Melis Aydın performansı ile yer aldı. Oyunculuk mezunu olan Melis Aydın için klip seti olarak seçilen bu mekan fenomen dizinin de sihiri ile ayrı bir heyecan kaynağı oldu.

Londra'dan İstanbul'a Müzik Köprüsü...

Dizilerde Önce Sesi Geldi; Şimdi İse Hem Şarkıları Hem Oyunculuğu İle Melis Aydın'ı İzleyeceğiz.

Çocukluğundan bu yana yaşadığı Londra'da tüm eğitimini oyunculuk üzerine alan ve müzik yeteneğini her zaman sinema ile birleştirmek isteyen Melis Aydın, uzun süre sadece oyunculuk üzerine çalışırken, kendi şarkılarını da yazmaya başladı. En sonunda müzik tutkusuna karşı koyamayan genç müzisyen Londra'da kendi stüdyosunda ilk kayıtlarını yapıp, dijital kanallar aracılığı ile yayınladı ve DokuzSekiz Müzik'in ilgisini çekti. İlk coverları ciddi izlenme sayılarına ulaşırken, Türkiye'deki büyük yapım firmalarının imza attığı dizilerde performansları için teklifler almaya başladı.
Uzun süre Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterinin şarkılarına hayat veren Melis Aydın yeni sezonda hem oyunculuğu hem de şarkıları ile çok konuşulacak.
Melis Aydın'ın yeni teklisi "Geride Kalanlar Var" Ahmet Çelenk yapımcılığında DokuzSekiz Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.ARSLAN GÜVEN