Magazin 01.10.2020 09:05

MEHMET KURT ''BOŞLUK''U DOLDURDU!

Genç ve başarılı müzisyen ''Mehmet Kurt'' yepyeni çalışması ''Boşluk'' ile tüm müzik platformlarında yerini aldı. Sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan şarkının aranjesini Azerbaycan'ın başarılı aranjörü Nail Yusifov üstlenirken mix-mastering çalışmaları ise ses mühendisi olan Ufuk Bulut tarafından yapıldı.
MEHMET KURT ''BOŞLUK''U DOLDURDU!

Genç ve başarılı müzisyen ''Mehmet Kurt'' yepyeni çalışması ''Boşluk'' ile tüm müzik platformlarında yerini aldı.  Sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan şarkının aranjesini Azerbaycan'ın başarılı aranjörü Nail Yusifov üstlenirken  mix-mastering çalışmaları ise ses mühendisi olan Ufuk Bulut tarafından yapıldı.

''Mehmet Kurt'' şarkıyı bestelerken Doğu ve Batı müziği sentezinde bir düşünce yapısıyla hareket ettiğini dile getirerek, Trap, R&B ve Türk müziğinden Arabesk ile bütünleştirerek müzikseverlerle bambaşka bir tarzı paylaştı.

Tarzını TrapBesk olarak nitelendiren ''Mehmet Kurt'' yenilenen ve her geçen gün farklılaşan müzik portföyünde önemli bir adım atmak üzere yeni projesinde farklılaşmayı hedef aldı.

''Mehmet Kurt''un yepyeni şarkısı ''Boşluk'' WediaCorp Music etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!