Kültür Sanat 13.02.2020 11:35

MAVERA ÖDÜLLERİ 2020 İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı her sene büyük ilgi gören Mavera Ödülleri yarışma programının bu yıl üçüncüsünü düzenleniyor. Nurettin Topçu anısına gerçekleştirilecek olan Mavera Ödülleri 2020 "Fıtratın Çağrısı: İNSAN, ASLINA DÖN!" konulu ödüllü deneme yarışması için başvurular başladı.
MAVERA ÖDÜLLERİ 2020 İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

“MAVERA ÖDÜLLERİ 2020”

“Fıtratın Çağrısı: İNSAN, ASLINA DÖN!” KONULU DENEME YARIŞMASI

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı her sene büyük ilgi gören Mavera Ödülleri yarışma programının bu yıl üçüncüsünü düzenleniyor. Nurettin Topçu anısına gerçekleştirilecek olan Mavera Ödülleri 2020 “Fıtratın Çağrısı: İNSAN, ASLINA DÖN!” konulu ödüllü deneme yarışması için başvurular başladı.

Tüm dünyadan ön lisans ve lisans öğrencisi olan katılımcılar, 10 Nisan 2020 tarihine kadar “Fıtratın Çağrısı: İNSAN, ASLINA DÖN!” konulu denemeleriyle www.maveraodulleri.com adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

13 Öğrenci Ödüllendirilecek

Konusunda uzman değerlendirme kurulu tarafından detaylıca incelenecek olan denemelerden 13 tanesi ödül alacak. Nurettin Topçu anısına düzenlenen yarışmada, dereceye giren ilk 3 kişi dizüstü bilgisayar ve Özbekistan seyahati, 10 kişi de mansiyon ödülü olarak Özbekistan seyahati kazanacak. Maddi hediyelerin yanı sıra kitaplaştırılmaya değer görülen eserler Arapça, İngilizce ve Türkçe olmak üzere üç ayrı dilde basılarak kitap haline getirilecektir.

Mavera Ödülleri 2020 “Fıtratın Çağrısı: İNSAN, ASLINA DÖN!” Konulu Ödüllü Deneme Yarışmasının değerlendirme kurulunda;

·         Doç. Dr. Berat AÇIL

·         Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ

·         Kemal ÖZER

·         Prof. Dr. Mustafa ÖZEL

·         Doç. Dr. Ömer KARAOĞLU

·         Temel HAZIROĞLU

·         Yıldız RAMAZANOĞLU

·         Doç. Dr. Yusuf ALPAYDIN

·         Zekeriya ERDİM

yer almaktadır.

Mavera Ödülleri 2020'nin katılım koşullarını öğrenmek ve yarışmaya başvuru yapmak için www.maveraodulleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.