Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 14.07.2024 12:00 Güncelleme: 07.07.2024 12:06

Mandarin Oriental, Bodrum 10. yılını kutladı

Mandarin Oriental'in Bodrum'da gerçekleştirilen 10. yıl kutlamalarında Kylie Minogue sahne aldı.
Mandarin Oriental, Bodrum 10. yılını kutladı

Mandarin Oriental, 10. yıl kutlamaları gala gecesinde Avustralyalı sanatçı Kylie Minogue'u ağırladı.

Gala gecesi ENBE Orkestrası sahnesi ile başlarken Kylie Minogue’un konserinden sonrasında, MOHG tarafından özel olarak davet edilen Charlotte de Witte’nin canlı performansıyla devam etti.

Otelin plajında, aylardır üzerinde çalışılan bir konsept ve program üzerine kurgulan 10. yıl kutlamaları, Mandarin Oriental, Bodrum’un marka hikayesini başlatan yolculuğunu temsil eden bir temayla 5 Temmuz gecesinde, gala yemeği öncesi özel bir kokteyl ile başladı.

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Tunç Batum, “Asya’da doğan ve dünyaca ünlü bir marka haline gelen Mandarin Oriental Hotel Group’un Uzak Doğu felsefesini, hizmet anlayışımız ve Türk misafirperverliği ile sentezleyerek bu yolculuğu 10 yıl önce başlattık. Bugün dünya genelinde 40 oteli bulunan MOHG’nin en başarılı oteli ve dünyanın en iyi ilk 5 resortundan biri olmanın gururunu hem markamız hem de ülkemiz adına taşıyoruz. Bu özel gecede 10. yılımızı kutlarken, dünyaca ünlü bir yıldızı Mandarin Oriental, Bodrum’da ağırlamak ve misafirlerimizle buluşturmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz” dedi.

10. yıl kutlamaları 6 Temmuz'da devam etti. Blue Beach’te gerçekleşen White Beach Party’de konuklar, Emir Ersoy’un canlı performansıyla eğlendi.