Halkbank web
Ekonomi 19.01.2021 07:51

L.O.L. SURPRISE DEĞİŞ TOKUŞ ŞENLİĞİ'NE 3 ÖDÜL BİRDEN

Dünyanın en gözde oyuncakları arasında yerini alan L.O.L. Surprise'ın hayranlarına yönelik düzenlediği şenlikle, 5 farklı şehirde çocuklara L.O.L. bebeklerini değiş tokuş etme imkanı sunan Giochi Preziosi Türkiye, 12. Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde, Sahada Pazarlama Uygulamaları (Ambient) ile Merchandising (Tanzim-Teşhir) Uygulamaları kategorilerinde 2'incilik; Yarışma ve Festivaller kategorisinde ise 3'üncülük ödüllerine layık görüldü.
L.O.L. SURPRISE DEĞİŞ TOKUŞ ŞENLİĞİ'NE 3 ÖDÜL BİRDEN

Türkiye’de çocukları küresel oyuncak modası ve zevkleriyle tanıştıran Giochi Preziosi, düzenlediği ‘L.O.L. Surprise Değiş Tokuş Şenliği’yle, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde 3 ödüle layık görüldü. L.O.L. Surprise hayranı çocuklara, 5 farklı şehirde, L.O.L. bebeklerini değiş tokuş etme fırsatı veren şenliğiyle Giochi Preziosi Türkiye, Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde; Sahada Pazarlama Uygulamaları (Ambient) kategorisi ve Merchandising (Tanzim-Teşhir) Uygulamaları alanında 2’incilik; Yarışma ve Festivaller kategorisinde ise 3’üncülük ödüllerinin sahibi oldu.

Giochi Preziosi Türkiye Pazarlama Müdürü Nihan Tezel, Etkinlik Pazarlaması, Veritabanına Dayalı Pazarlama, İnteraktif Pazarlama, Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama disiplinlerini kapsayan ve 2019 yılında gerçekleştirilen projelerin yarıştığı yarışmada, L.O.L Surprise Değiş Tokuş Şenliği ile 3 ayrı kategoride ödül kazanmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Nihan Tezel, “2021 yılına ödülle başlamamızı sağlayan bu şenliğimiz kapsamında, hazırladığımız TIR’ımız ve çadırımızla, Türkiye’nin 5 ayrı ilinde 7 hafta boyunca hafta sonları, 41 bine yakın L.O.L. hayranı çocuğumuz ve aileleriyle buluştuk. Çocukların keyifli anlar geçirdiği bu etkinlikler dizimiz sayesinde kazandığımız ödüller, pandemi etkisini yitirir yitirmez onlarla yeniden yüz yüze buluşacağımız zamana dek, bizim için en önemli motivasyon kaynağı olacak” dedi.