Magazin 26.11.2022 04:18

L'OFFİCİEL TÜRKİYE 10 YAŞINDA

2012 yılında yayın hayatına başlayan L'Officiel Türkiye dergisi 10'uncu yaşını özel bir etkinlikle Topaz Restaurant'da kutladı.
L'OFFİCİEL TÜRKİYE 10 YAŞINDA

Samsung sponsorluğunda düzenlenen kutlamaya Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Ece Sükan, Alp Navruz, Feyyaz Şerifoğlu, Ekin Mert Daymaz, Özgecan Gürel, Seda Bakan, Derya Uluğ, Gonca Vuslateri, Ege Kökenli, Esra Bilgiç, Didem Soydan gibi pek çok ünlü isim katıldı.All Medya çatısı altında Türkiye’deki yayın hayatını sürdüren L’Officiel Türkiye’nin 10’uncu yılı şerefine Alya’nın sahne aldığı gecede oldukça keyifli, renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.

'' MESULİYETİ AĞIR BİR ROL OYNADIM ''

Bir süredir görülmeyen güzel oyuncu Esra Bilgiç'te geceye katılanlar arasındaydı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bilgiç, sözlerine "L’Officiel'in benim kariyerimde çok kıymetli bir yeri var bence, beni yakından takip edenler daha iyi bilir. Genelde böyle pek çıkmam ama bu gece benim için özel." diyerek başlarken muhabirlerin dijital bir platformda yayınlanacak "Atatürk" adlı dizisinin çekimlerinin nasıl geçtiğini sordu. Oyuncu " Atatürk dizisinin çekimleri 4 gün önce bitti. Bu ayın sonuna kadar çalışmaları devam edecek icek. Benim sahne ağırlığı olarak çok ağır bir karakterim yoktu. Ama çok mesuliyeti ağır bir roldü. Bilmiyorum benim çok işime sindi. Bence sevecek seyirci, bende sabırsızlıkla bekliyorum. " dedi.

" PEK BÖYLE ORTAMLARA KATILMIYORUM "

Geceye katılan Derya Uluğ gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Aslında bu tarz gecelere katıldığım pek söylenemez ama boşluktayız ki katılıyoruz keyifli bir akşam olacak". Muhabirlerin siz neler yapıyorsunuz sorusuna. "Konserler artık sadece hafta sonu olunca hafta içi de gecelerde olmaya başladık bir yandan stüdyo süresi diğer yandan davetler devam ediyorum." dedi.

ANTİKA VE İKİNCİ EL EŞYALARI SEVİYORUM

Geceye katılan Ece Sükan gazetecilerin sorularını yanıtladı." Güzel bir akşam bizi bekliyor derginin 10. yılını kutluyoruz benim de her zaman dergicilik yayıncılık geçmişim ve merakım olduğu için özel günlerin yıl dönümlerini kutlamayı seviyorum". Muhabirlerin siz neler yapıyorsunuz sorusuna. "Sorulduğu zaman çok fazla projem oluyor yeni bir marka çıkarıyorum Ece Sükan adlı lansman işleriyle ilgileniyorum Netflix De bir dizi vardı o bitti 2023 de yayınlanacak çok fazla detay veremiyorum". Takılarıyla çok fazla dikkat çeken Sükan" Çok sık taktığım takılar bunlar genelde antika takılara daha çok yöneliyorum çünkü kendi hayat tarzım ve tutkum olan bir şey 15 yıl önce Nişantaşı'nda bulunan dükkanım da da İkinci el kıyafetler satar Antika eşyalar toparlardım eskiler bilir '' diyerek partiye katıldı.

" NESLİHAN BENİM İLHAM KAYNAĞIM "

Geceye katılan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pandemi döneminde çekilen 'Kimdir Bu Mitat Kahraman' filmi ile ilgili konuşan Doğulu, ''Kimse sokağa çıkmazken, biz kendimize ve yapacaklarımıza güvenerek, her türlü kurala uyarak ortaya çıkarttığımız bir proje. Üretimin durduğu zamanda, üreterek insanlara destek olduğumuz bir iş oldu. Ocak ayının son haftasında vizyonda olacak'' dedi. Oyuncu Neslihan Atagül'de dijital platform için çektiği 'Ah Belinda' filmi ile ilgili konuştu. Atagül, ''Var olan bir projeydi. Müjde Ar oynamıştı. Bizde bu filmi günümüze uyarlayarak çektik. Çekimler tamamlandı. Ne zaman çıkacağı konusunda ben bilgi veremiyorum. Ama aşırı heyecanlıyım. Benim için çok büyük gurur. Bakalım bende heyecanla bekliyorum. Çok çabaladık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Umarım sizlerde çok beğenirsiniz.'' dedi.

Birlikte oynadıkları dizi hakkında da konuşan çift, ''Muazzam bir ekibin ortaya çıkardığı çok güzel bir iş oldu. Umarım ekranlarda kalmaya devam ederiz. Yurt dışında da o kadar çok alıcı bulmaya başladı. Buda bizi çok memnun ediyor.'' dedi.

Aşk bakışları

Muhabirlerin, çiftin konuşurken birbirlerine aşkla bakmasını hatırlatması üzerine kahkaha atan ikiliden Kadir Doğulu, ''Benim varoluş sebebim, Neslihan'ın içinde yananı ve arzu ettiğini göstermeye çalıştığı benim hayat gayem oldu. Umarım bu herkes tarafından fark edilir'' dedi. Gazetecilerin, ''Kadir bey ilerleyen zamanda bir şiir kitabı yazmak ister misiniz?'' sorusuna Doğulu, ''Neslihan yazdırmaya devam ederse olur. Çünkü o benim ilham kaynağım'' dedi.

" DOĞRU KARARLAR MUTLULUK GETİRİR "

Geceye katılan Hazal Subaşı muhabirlerin sorularını yanıtladı." Netflix de yayınlanacak Sıcak Kafa dizisine 1 hafta kaldı onunla ilgileniyorum çok güzel bir proje oldu Gonca Vuslateri'yle herkes çok sevdi projeyi 1 buçuk sene oldu hepimiz çok heyecanlıyız". Senaryoyu nasıl buldunuz detaylarıyla anlatır mısınız sorusuna." Sıcak kafa bir roman uyarlaması bire bir aynı değil ama biz onu biraz daha macera haline yansıttık çok bir şey anlatamıyorum çok güzel bir proje oldu". Muhabirlerin, Hazal hanım katılmış olduğu bir programda korkularından bahsettiniz başta gelen karanlık korkusu hakkında neler söylemek istersiniz" sorusuna Subaşı, " Normal bir karanlık değil tabiki ama zifiri karanlık ve hiç ışık görmemek bana korku veriyor çocukluğumda gördüğüm bir rüyadan dolayı şalterleri atıyor ben elektrik gitti sanıyorum o yaşlarda beni etkileyen bir olaydı halada devam ediyor panik oluyorum ama yalnız yaşamak beni etkilemiyor". Dikkatleri üzerine çeken Subaşı'nın dövmesi muhabirlerin dikkatinden kaçmıyor soruları yanıtsız bırakmayan Subaşı." Dövmemin anlamı doğru kararlar mutluluk getirir gençken yaptırdım çok iddialı bir cümle çünkü 16 yaşındaydım hiç yanlış kararlar yapmayayım diye yaptırdım ama vermiş oldum". dedi.

" ÇOK YOĞUN OLSAMDA BU TEMPOYA ALIŞTIM "

Gece katılan Alp Navruz muhabirlerin sorularını yanıtladı. " Büyük bir reyting var dizi çok güzel başladı iyi gidiyor hikayemiz çok güzel her geçen bölümlerde bizde üzülüyoruz dramasına ekibimiz çok iyi oyuncularımız başarılı." Muhabirlerin, İrem Helvacıoğu ile partnerlik nasıl sorusuna." İrem çok çalışkan bir partner fikir alışverişi yapabildiğim oynarken hiç zorlanmadığım bir oyuncu diğer oyuncularda aynı şekilde. Reklam çekimleri ile ilgili konuşan Navruz, " Çekimler çok yoğun gidiyor bir yandan dizi de aynı şekilde yoğun gittiği için erteledik bir tanesini gerçekleştirdim bu ay içerisinde reklam çekimini gerçekleştiricem sonra diğer markayla tek oturup konuşucağız sanırım ocak ayına kadar çekimleride onlarla yapıcaz bu yoğun tempoya alıştığımı söylebilirim".Dedi.

" TÜM GÜCÜMÜ LEYLA VE EDA DAN ALIYORUM "

Geceye katılan Seda Bakan muhabirlerin sorularını yanıtladı." Leyla ve Ela ile hayatıma güç katarak ve sevgi bağlayarak devam ediyorum çok şükür çok mutluyuz Allah tüm isteyenlere nasip etsin evimiz şen doldu". Muhabirlerin hamilelikten aldığınız kiloları vermişsiniz sorusuna Bakan." Biraz daha kilom var şuan kamufile giyindiğim için siz öyle zannediyorsunuz dedi." Yakın zamanda gelicek olan Zeytin Ağacı dizisi hakkında konuşan Bakan soruları yanıtladı." Heycanla senaryoyu bekliyorum okumak için gün sayıyorum 1 .sezonu çok iyi devam etti ailecek bekliyoruz kızlarımla birlikte setlerde oluyorum onları hiç yalnız bırakmıyorum iyi bir zamanda olacak okullarıda olmayacak Ela da biraz büyümüş olacak bende çalışıp para kazanıcam".

" KIŞ SEZONUNA SALGINLARLA DEVAM EDİYORUM "

Geceye katılan Gonca Vuslateri muhabirlerin sorularını yanıtladı." Artık kış sezonuna girerek bir çok salgınla tanıştık bende hastalandım bugün arkadaşımızın özel daveti evime de yakın Aralıkta film çıkacak senaryosunu yazdığım arkadaşım ile birlikte o yüzden heyacanlıyız dijital platformda da Sıcak kafa dizimiz çıkıyor onun ile ilgili ilgimiz çok yüksek Afsin Kumun bir romanı ben 3.bölümde dahil oldum Türkiyede son zamanlarda görüntülenicek en yüksek bütçeli bir iş mutlaka bunun karşılığını ekibimiz ile birlikte vereceğiz konusu çok etkileyici bir karantina döneminden bahsediliyor çok fazla bilgi veremiyorum ama çok etkileyici bir iş." Dedi.

" FIRSAT BULDUKÇA BİRBİRİMİZİ TAKİP EDİYORUZ "

Kanal D nin sevilen dizisi" Camdaki kız" Sedat Koroğlunu canlandıran Feyyaz Şerifoğlu ve sevgilisi Merve Dinçkol , geceye katılanlar arasındaydı." Dinçkol güzel giden bir birlikteliğimiz var yoğun çalışıyoruz ama birbirimizede vakit ayırıyoruz diziyide takip ediyoruz sürekli vakit buldukça izliyorum." Şerifoğlu bende çekimlerden sonra fırsat buldukça ana haberleri izliyorum". Dedi.