Magazin 14.07.2020 03:00

KUTSAL TAPINAKTA KLİP ÇEKTİ!

Dijital platformlarda yayınladığı şarkılarıyla, geniş bir müziksever kitlesine ulaşan şarkıcı ve söz yazarı ''Köksal Ekinci'', en son yayınladığı albüm ''Güneşin Kalbi''nde yer alan şarkılarına, Türkiye'nin eşsiz güzellikteki tarihini merkez alan hikayeler eşliğinde video klipler serisi hazırladı.
KUTSAL TAPINAKTA KLİP ÇEKTİ!

Gökyüzünün şifasını notalara nakşeden şarkı yazarı olarak tanınan ‘’Köksal Ekinci’’, bu projenin ilk yayını olarak ‘’Aşk'ın Kanatları’’ şarkısına klip çekti.

Çanakkale, Ayvacık Gülpınar'da bulunan Apollon Smintheion Kutsal Alanında gerçekleştirilen klibin yönetmenliğini, Reklam/Tanıtım Filmleri ve müzik klipleriyle tanınan, genç kuşağın en yetenekli isimlerinden Baki Gedik, görüntü yönetmenliğini de Mert Yurdatapan üstlendi.

‘’Köksal Ekinci’’; organik elektronik ve Astro-Müzik kategorisindeki şarkılarıyla, hem yurtiçinden hem de yurtdışından müzikseverlerin ve müzisyenlerin takip ettiği bir akım yaratmaya başladı.

‘’Köksal Ekinci’’ yeni klibi ile ilgili; ‘müzik evrensel bir dildir ve ben bu dili basit, sade anlatımlarla, şarkılarım yoluyla aktarmaya özen gösteriyorum. Dünyanın bütün dinlerinin, kültürlerinin buluşma köprüsü Türkiye, coğrafya olarak o kadar zengin bir kültürel çeşitliliğe sahip bir ülke ki bunu şarkılarımla ve video kliplerle hem kültür turizmini canlandırmak hem de ülkemizin eşsiz coğrafyalarını müzikseverlere tanıtmak benim için çok kıymetli bir görev’ diyerek, yeni projesini müzikseverlerle buluşturdu.