Kitap 25.09.2021 08:05

KURT WALLANDER SERİSİNİN DÖRDÜNCÜ KİTABI GÜLÜMSEYEN ADAM, AYRIKSI KİTAP ETİKETİYLE ÇIKTI

İsveçli yazar Henning Mankell'in polisiye dünyasına kazandırdığı dedektif "Kurt Wallander" serisinin dördüncü kitabı "Gülümseyen Adam" Ayrıksı Kitap etiketiyle raflarda yerini aldı.
KURT WALLANDER SERİSİNİN DÖRDÜNCÜ KİTABI GÜLÜMSEYEN ADAM, AYRIKSI KİTAP ETİKETİYLE ÇIKTI

Avrupa’nın en prestijli polisiye ödülü Ripper Ödülü’nü kazanmış bir yazar olan Henning Mankell’in Ayrıksı Kitap’tan çıkan Kurt Wallander serisinin dördüncü kitabı Gülümseyen Adam polisliği bırakmanın eşiğine gelen dedektifimiz Kurt Wallander’in yeni macerasını içeriyor. On kitaptan oluşan serinin bu kitabı daha önce Türkiye’de hiç yayımlanmamıştı. Polisiye okurları ilk kez Gülümseyen Adam’la buluşuyor.   

Kurt Wallander Gerçeği Bulmanın Adaletli Yoluna Yeniden Giriyor

Kurt Wallander Gülümseyen Adam kitabında, görev esnasında öldürdüğü biri yüzünden derin bir bunalıma girerek meslekten uzak kalmak adına bir yıl izin alır. Bu sürede polisliği bırakmaya karar veren Kurt Wallander bir arkadaşının, babasının şüpheli ölümüyle ilgili ondan yardım istemesiyle vicdanına yenik düşer ve yeniden iş başına geçmek zorunda kalır. Görev aşkının bir türlü Wallander’i terk etmediği serinin dördüncü kitabında, suçun peşinden giden dedektif gerçeği bulmanın adaletli yoluna yeniden giriyor.  

Çözülmesi Zor Gibi Gözüken Bir Vakayla Baş Başa 

Çözülmesi zor gibi gözüken bir vakayla baş başa kalan Kurt Wallander ince zekâsını, çalışkanlığını ve farklı yaklaşımlarını masaya yatırıyor. Bir yandan mesleği bırakmaya karar verdiği günler beyninde dolaşırken bir yandan da arkadaşına verdiği sözler ile cinayeti çözmeye çalışan Wallander, bu romanda kendi iç çatışmalarıyla savaşıyor. 

Henning Mankell’in yazdığı Ayrıksı Kitap etiketiyle çıkan Kurt Wallander serisinin dördüncü kitabı Gülümseyen Adam kitap satan her yerde.