Halkbank web
Ekonomi 16.08.2022 07:00

Küresel salgın online alışverişe pozitif yansıdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 3 yıldır devam eden küresel salgın, birçok iş kolunun çıkmasına ve gelişmesine neden oldu.
Küresel salgın online alışverişe pozitif yansıdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 3 yıldır devam eden küresel salgın, birçok iş kolunun çıkmasına ve gelişmesine neden oldu. Tüm dünyada ve Türkiye'de de hissedilen pandemi, tüm insanları online alışverişe teşvik ederek teması daha da aza indirdi. Özellikle yeni anne olan ve bebeklerini tüm tehlikelerden korumak isteyen ebeveynler, tüm alışverişlerini internet üzerinden daha sık yapmaya başladı.

"Amacımız tüm anneleri ve markaları bir araya getirmek"

41 yaşında hem bir anne hem bir girişimci olan Nihan Ece, küresel salgınından etkilenen isimlerden birisi ve buna çözüm bulan birkaç kişiden birisi oldu. Ece, birçok büyük şirkette faaliyet gösterdikten sonra Bebekekspres markasını kurdu. Tuncer Holding ile yolları kesişen ve projesini anlatan Nihan Ece, hemen yatırımcı olan holding ile çalışmaya başladı. İthalat ve ihracat konusunda uzman olan Ece, dijital pazarlama alanında eğitim alarak kurslarını tamamladı. Birçok bebek markasını aynı çatı altında toplamaya başlayan Bebekekspres, 'Amacımız ülkemizdeki tüm anne, bebek ve çocuk markalarını bir araya getirmek' diyor.

Teknolojiyle iç içe!

"Teknolojik, yenilikçi, dinamik yepyeni bir anne bebek platformu yaratıyoruz" diyen Ece, Teknoloji tarafında dünyanın ve Türkiye'de bir ilk olarak kendi metaverse mağazamızı inşa ediyoruz. Yakında demo videosunu sizlerle paylaşacağız. Meta mağazamızda AR teknolojisi sayesinde ölçeklendirmeyi, VR teknolojisiyle evdeki herkesin alışveriş tarafında anneye destek vermesini sağlayacak yepyeni, eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı planlıyoruz. AR ve VR teknolojisini bir arada kullanarak xr teknolojisi başlığı altında artık geleceğin alışverişinin içinde bulacaksınız kendinizi. Bu yepyeni deneyim bizi çok heyecanlandırıyor. Metavers shoping geleceğin alışveriş yöntemi olduğunu düşünüyoruz.

Bebekekspres anneler için çok, bebekler için daha çok, bebekekspresle dahası çok….