Magazin 27.09.2021 04:18

Kozlu Müzik Festivali'nde maNga'dan 'Bozkırın Tezenesi"ne Saygı Duruşu

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Batı Karadeniz'in en eğlenceli etkinliği Kozlu Müzik Festivali'nin ikinci gününe Türk alternatif rock müziğin Mtv ödüllü öncü gruplarından maNga damgasını vurdu.
Kozlu Müzik Festivali'nde maNga'dan 'Bozkırın Tezenesi

Her zamanki yüksek tempolu performanslarıyla alanı dolduran binlerce hayranını ısıtan grup 'Bozkırın Tezenesi' Neşet Ertaş’ı ölümünün 9. yıl dönümünde unutmadı.

Türküleriyle Kırşehir'den Türkiye'nin her köşesinde yüreklere dokunan Neşet Ertaş'ın "Neredesin Sen" adlı eserini seslendiren grup seyirciden büyük alkış aldı.

Ayrıca festivalin ikinci gününde son yılların en üretken topluluklarından “Kendimden Hallice”; geleneksel Karadeniz ezgilerini rock müzik ile birleştirerek evrensel bir ses yakalayan “Niyazi Koyuncu”; rap’in güçlü temsilcisi “Gazapizm” muhteşem performanslarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Zonguldak’ta yeşilin ve mavinin buluşma noktasında gerçekleştirilen festivalin son gününde; Marry Jane, Cihan Mürtezaoğlu, Selçuk Balcı, Pera ve Sagopa Kajmer sahne alacak.