Magazin 16.01.2020 09:42

KÖYLÜ GÜZELİ ASLIHAN MALBORA!

Yapımını RNK Prodüksiyon'un, yapımcılığını Mehmet Yıldırım'ın, başrollerini Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı, senaryosunu Seçil Çömlekçi'nin, yönetmenliğini ise Burak Demirdelen'in üstlendiği komedi filmi "Aile Hükümeti" çok yakında vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmde Aslıhan Malbora, Elaldı Köyü'nün güzeller güzeli Zeynep'ine hayat veriyor.
KÖYLÜ GÜZELİ ASLIHAN MALBORA!

Köyün öğretmeni Salih’le (Alper Saldıran) birbirlerine sevdalı olan Zeynep karakterini canlandıran Malbora, “Aile Hükümeti”nde güzelliği ve başarılı performansıyla seyircinin beğenisini toplayacak.

Fim, özellikle Doğu Anadolu bölgesinde yaygın olan akraba evliliklerini komedi yüklü bir dille ele alıyor. Zeynep’in akrabasıyla evlenmesini istemeyen Salih’in, Aile Bakanlığı’nı devreye sokarak aldığı önlem, iki aşığın ve köyün gençlerini kahkaha dolu bir serüvene sürükleyecek.

Filmin kısaca konusu ise şöyle; Elaldı köyüne öğretmen olarak atanan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Köyde akraba evliliklerine sıkça rastlandığından Zeynep’i bir başkasına vermesinler diye Ankara’ya Aile Bakanlığına düzenli olarak dilekçeler yazar. Aile Bakanlığı da köydeki aile hayatıyla ilgili sorunları çözebilmek adına bir proje hazırlar. Projeye göre herkes resmi nikah kıyacak, akrabası ile evlenmeyenler oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Salih köylüleri bir araya toplayıp, evlenmeleri uygun olan adayları listeler. Bu listeye göre herkes sevdiğinden ayrı düşmekle kalmaz, yakın arkadaşlarının sevdalılarıyla eşleşir ve işler daha da karmaşıklaşır.