Magazin 23.07.2018 02:00 Güncelleme: 23.07.2018 08:40

Köy Modasına Serkan Kaya Da Uyudu

Son dönemlerde ünlülerin köy hayatı yaşantısı resmen moda oldu. Metropol hayatını bırakıp köye yerleşen ünlüler kervanına Serkan Kaya da katılıyor.
Köy Modasına Serkan Kaya Da Uyudu

Arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs Nuh'un Gemisi Deluxe Otel'de sevenleriyle buluştu. "Karagözlüm" şarkısıyla sahneye çıkan Kaya, söylediği birbirinden farkı şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede yaklaşık 3 saat kalan Serkan Kaya, 35 şarkı seslendirdi. Hareketli şarkılarında davulcusuyla yaptığı davul şov ile konuklarının büyük beğenisini toplayan şarkıcı, "içimi yakan bir şarkı" diyerek Sezen Aksu'nun "Beni Yak Kendini Yak' şarkısını seslendirdi. Otel'in deniz kenarına kurduğu dev sahne de şarkılarını söylerken resmen ter'den su içinde kalan Kaya, terini silerken "Sakın yanlış anlaşılmasın bu tertemiz bir alın teri. Benim için saçma sapan konuşanlar görsün" dedi. Şarkıcının kime gönderme yaptığı ise merak konusu oldu. Sahneden indikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, bir çok ünlü isim gibi köy hayatı yaşamaya karar verdiğini

ve hayalinde hep köy hayatı yaşantısı oluğunu söyledi. Kaya,"Hep hayalimde olan birşeydi köy hayatı yaşantısı. İleri ki zamanlarda beni bu şekilde görebilirsiniz. Nerede yaşayacağımıza eşimle karar vereceğiz" dedi. Bu arada sahne'den indikten sonra bornoz giyip shuttle araçla odasına geçen Serkan Kaya hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyerek onlarla bol bol fotoğraf çektirdi..