Magazin 13.12.2019 00:30

KÖTÜ'NÜN TANIMINI YENİDEN YAPACAK

Atv'nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı başarılı dizisi Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu.
KÖTÜ'NÜN TANIMINI YENİDEN YAPACAK

 Daha önce de Atv’de yayınlanan ‘Huzur Sokağı’ ve ‘Aşk ve Ceza’ isimli dizilerde de rol alan Caner Kurtaran, bu kez ‘Kimse Bilmez’de çok özel bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Caner Kurtaran, dizinin oyuncu kadrosuna 26’ncı bölüm itibariyle dahil olacak.

 ‘MANYAK’ LAKAPLI ‘NEDİM’ GELİYOR!

 Her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Birbirinden sürükleyici aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, daha önce Atv’de yayınlanan ‘Huzur Sokağı’, Aşk ve Ceza’ başta olmak üzere bir çok projede rol alan usta oyuncu Caner Kurtaran dahil oldu. Caner Kurtaran, ‘Kimse Bilmez’ dizisinde ‘Manyak’ lakaplı ‘Nedim’ karakterine hayat verecek. Nedim, rolü gereği hafızalardaki ‘kötü’ tabirini yeniden yazacak ve ‘bir insan daha ne kadar kötü olabilir’ sorusunu akıllara getirecek bir karaktere can verecek.

 HERKESİN KABUSU OLACAK!

 Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna 26’ncı bölüm itibariyle dahil olacak olan ‘Manyak Nedim’ adeta ortalığı birbirine katacak. İçi kötülükle dolu olan Nedim, yapacağı türlü oyunlarla Ali’nin hayatını altüst edecek. Dış görüntüsü ile de kişiliğinden renk vermeyen Nedim, oyunculuğuyla da herkesi ekran başına kilitleyecek. 

 SEÇKİN OYUNCU KADROSU

 Yönetmenliğini U. Hakan Eren ve Reyhan Pekar’ın yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Ferdi Kurtuldu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Beran Özel, Sevtap Özaltun, Fatma Karanfil ve Anıl Kır gibi usta isimler yer alıyor.