Magazin 25.08.2019 00:30

KONSERİNİ BİR SAAT DAHA UZATTI

Pop müziğin güzel sesi Merve Özbey, geçtiğimiz gece Kartal İstMarina Jolly Joker'de konser verdi. Hayranları konser öncesi kapıda kuyruklar oluşurken adeta Merve Özbey izdihamı yaşandı.
KONSERİNİ BİR SAAT DAHA UZATTI

Sahnede giydiği mini elbisesi ve dizine kadar gelen çizmeleriyle göz dolduran Özbey, sevenlerini 'Helal Ettim' şarkısı ile selamladı.'Duman', Devran' ve 'Boynun Borcu' gibi hafızalara kazınmış parçalarını sahnesinin ilk yarısında seslendiren güzel şarkıcı Merve Özbey,sahnesinin ikinci yarısında da arabesk şarkılara yer verdi. Özbey," Bu gün doğduğum ve büyüdüğüm yerde konser veriyorum. O yüzden çok heyecanlıyım. Beni şuan çocukluk arkadaşlarım da izliyor. Bunun duygusu çok farklı" dedi. Konserine devam ederken şarkı aralarında sevenleriyle de sohbet eden Özbey," Beni ilk defa izleyenleri şimdiden uyarıyorum. Burada Merve Özbey fanı olacaksınız. Merve Özbey Fanı yapmadan buradan çıkarmıyoruz. Benim konserim de ıslık çalmak,bağırmak serbest." diyerek sevenlerinden büyük alkış aldı.

Konserinin sonlarına doğru hareketli şarkılar söyleyerek kendisini izleyenleri ayağa kaldıran Özbey, enerjisiyle büyüledi. Enerjisiyle güne damga vuran Merve Özbey, konserini bir saat daha uzattı.