Spor 15.04.2016 09:38

Kobe'ye veda mektubu

NBA yönetimi tamamı Los Angeles Lakers'ta geçen 20 yıllık kariyerine, 60 sayı attığı Utah Jazz maçıyla nokta koyan Kobe Bryant'a teşekkür etti. YENİBİRLİK - NBA yönetimi, Los Angeles Lakers ile 5 NBA şampiyonluğu elde eden, 18 kez all-star…
Kobe'ye veda mektubu

NBA yönetimi tamamı Los Angeles Lakers'ta geçen 20 yıllık kariyerine, 60 sayı attığı Utah Jazz maçıyla nokta koyan Kobe Bryant'a teşekkür etti.

YENİBİRLİK - NBA yönetimi, Los Angeles Lakers ile 5 NBA şampiyonluğu elde eden, 18 kez all-star seçilen, 2008'de normal sezonun, 2009 ve 2010'da ise final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü alan ABD Milli Takımı formasıyla 2008 ve 2012 Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Kobe Bryant'ı, bir mektupla uğurladı.

Kariyeri boyunca sayısız başarı ve rekora imza atan Bryant'a yazılan mektupta şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Kobe,

Teşekkürler.

Tutkun, bağlılığın ve basketbola adanmışlığın için teşekkürler. Bize 24’ün sadece bir forma numarası değil, en iyi olmak için günde basketbola kendini adaman gereken saat olduğunu gösterdiğin için teşekkürler. Verebildiğinin en fazlasını verdiğin ve vermeye devam ettiğin için teşekkürler. Vücudun “hayır” derken, kalbin ve zihnin “evet” dediği ve zorlamaya devam ettiğin için teşekkürler. Kaybetmeyi reddettiğin ve kazanmak kaderinmiş gibi görünen maçlar için teşekkürler. Sonsuz motivasyonun için teşekkürler. Amansız hırsın, saygı ve hürmet dolu oyunun için teşekkürler. Bize sihir diye bir şeyin olmadığını sadece çok çalışmak diye bir şey olduğunu gösterdiğin için teşekkürler. Bizi gülümsettiğin, ağlattığın, güldürdüğün, bağırttığın, koltuklarımızdan sıçrattığın ve heyecandan formaları ısırttığın için teşekkürler. Oyunun hakkını verdiğin, oynanması gerektiği gibi oynadığın için teşekkürler. 20 yıl boyunca bu oyuna her şeyini verdiğin için müteşekkiriz.
Basketbolu sevdiğin için teşekkürler.

Sevgilerimizle,

NBA."