Güncel - Yaşam 14.01.2020 23:43

Klasik Tatlara Yepyeni Yorumlar Teşvikiye Rulez'da!

Lezzet düşkünleri, yeni tat kaşiflerini mest edecek yepyeni bir mekan Rulez Teşvikiye.
Klasik Tatlara Yepyeni Yorumlar Teşvikiye Rulez'da!

Mahallenin en yeni buluşma noktası Rulez, misafirlerini rahat ortamında leziz yemeklerle karşılıyor. Genç şef Mehmet Şahin’in geleneksel tatları yeniden yorumladığı menü hem damağa hem göze hitap ediyor. Menüdeki yenilikçi yaklaşımdan dikkat çekenlerin başında kahvaltıların favorisi olmaya aday adaçaylı su böreği, yeşil omlet, ana yemeklerde ise meyve asidinde pişmiş levrek, kuskuslu midye ve baklava yufkası geliyor. Bir diğer göze çarpan lezzet ise kaburgalı çırpılmış yumurta.

Rulez Teşvikiye gün içinde keyifli bir mola vermek isteyenlerin, yepyeni lezzetlerle damaklarını şımartmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olmayı hedefliyor.Zuhal Olcay'ı geçtiğimiz günlerde Rulez'da gördüm. Şimdiden ayaklar alışmış bile! Mekanın sandviçlerini çok sevdiğini söyleyen Olcay, provalar öncesi Rulez'e mutlaka uğruyormuş.

Müzik danışmanlığı Kaan İnal'a emanet, mekanın müzik tercihleri de lezzetlerine eşlik ediyor. Özenli lezzetler, rahat ve şık ortam, yaratıcı menü... Teşvike Rulez 2020'den adından ve tatlarından çok söz ettirecek gibi görünüyor.