Magazin 01.03.2016 05:38

Kıvanç da isyan etti!

Kenan'dan sonra Kıvanç da isyan etti! Kısa süre önce nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte gittiği Hawaii tatilinin fotoğraflarının medyada çıkmasını sert sözlerle eleştirdi. Kıvanç Tatlıtuğ, "Ülkemin…
Kıvanç da isyan etti!

Kenan'dan sonra Kıvanç da isyan etti!

Kısa süre önce nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte gittiği Hawaii tatilinin fotoğraflarının medyada çıkmasını sert sözlerle eleştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, “Ülkemin böyle karışık ve üzücü zamanlarını düşünerek, hem nikahım, hem de balayım sırf haber olmasın, gündemi meşgul etmesin diye yapabileceğim en sessiz şekilde yapmaya ve gidebileceğim en uzak yere gitmeye çalıştım. Benim ve ekran yüzü olmayan eşimin özel görüntülerini, bize saygı göstermeden özensizce tam sayfa basan magazin gazetecilik anlayışını kınıyorum” sözleriyle yapılan habere tepki gösterdi.

AYNI TEPKİYİ KENAN İMİRZALIOĞLU'DA VERDİ

Kenan İmirzalıoğlu da nişanlısı Sinem Kobal ile birlikte sürekli haberlerinin çıkmasını sert sözlerle eleştirmişti. 

Ünlü oyuncu, önceki gün Cihangir’de karşılaştığı habercilerin evlilik hazırlıklarıyla ilgili soruları üzerine, ilginç bir benzetme yaptı: Açıkçası bizim durumumuz Biri Bizi Gözetliyor Evi gibi oldu. ‘Ailesi geldi, kız istedi, yüzük aldılar’ gibi haberlerden rahatsızlık duyuyorum. Sonuçta biz de bir yuva kuracağız. Bu sevgililik meselesi değil artık, aile kurmaya çabalıyoruz. Lütfen mahremiyetimize saygı gösterin. Uzaydan gelmedik, biz de bu memleketin insanıyız. Memleketin derdi başından aşkın zaten. Ülkede bunca sorun varken her gün kendi haberlerimi okumaktan hicap duyuyorum, gerçekten o zaman kendimden utanıyorum. (Akşam)