İstanbul 25.01.2023 13:07

KIŞ SPOR OKULLARI 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Kış Spor Okulları 2'nci dönem kayıtları başladı. 08 Şubat'a kadar devam edecek kayıtlar sonrasında ilçede ikamet eden gençler, 11 farklı branşta ücretsiz olarak eğitim alacak.
KIŞ SPOR OKULLARI 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Beylikdüzü Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kış Spor Okulları’ında 2’nci dönem kayıtları başladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 9 farklı tesiste ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda; cimnastik, voleybol, futbol, basketbol, yüzme, masa tenisi, taekwondo, aikido, izcilik, çocuk zumbası ve satranç olmak üzere 11 farklı branşta uzman antrenörler eşliğinde ücretsiz olarak eğitimler verilecek. Spor, eğitim ve eğlencenin bir arada yaşandığı kurslarda özel gereksinimli bireyler ise yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirme imkanı bulacak.

Başvurular 8 Şubat’a kadar devam edecek

8 Şubat tarihine kadar online kayıt imkanı sunulan kurslarda kontenjan sınırı da bulunuyor. 11 Şubat – 30 Nisan arasında devam edecek, Beylikdüzü’nde ikamet zorunluluğu bulunan kurslarla ilgili detaylı bilgiye www.beylikduzu.istanbul adresinden ulaşılabilir.