Kültür Sanat 02.07.2018 14:50 Güncelleme: 02.07.2018 14:56

Kırklareli'de Jazz Şöleni

Kırklarelili jazz sanatçısı Can Tutuğ'un ev sahipliği yapacağı konsere Ozan Musluoğlu ve Ferit Odman eşlik edecek. Ünlü jazz sanatçılarının sahne alacağı konser 17 Temmuz'da Sebahattin Ali Sokağı'nda saat 21.00'da başlayacak.
Kırklareli'de Jazz Şöleni

Kırklareli Belediye Başkanlığı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında bir jazz konseri düzenleyecek. Kırklarelili müzisyen Can Tutuğ ve arkadaşlarından oluşan ekip, 17 Temmuz’da bir jazz konseri verecek.

 Vibrafonda Can Tutuğ, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit Odman 'ın yer alacağı

“Jazz Konseri ”, 17 Temmuz 2018 Salı günü saat 21.00’da Sebahattin Ali Sokağı'nda Kırklarelili jazz severlerle buluşacak.

 Can Tutuğ: Doktor kimliğinin yanı sıra müzisyen kimliği ile de var olan Can Tutuğ’un kökleri, Kırklareli bölgesine ait. Jazz müziğini yaşatmaya ve yaygınlaştırmaya gönül veren Tutuğ,müziği hayatında tutmaya özen gösteriyor.

 Ferit Odman: Genç yaşta Türk jazz sahnesine sağlam bir şekilde yerleşen Ferit Odman, son zamanlarda adından çokça söz ettirin bir müzisyen. Avrupa'da da birçok Jazz müzisyeni ile beraber sahne alan Odman, müzik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Ozan Musluoğlu: 2001 yılında ilk kontrabas eğitimine Volkan Hürsever, James Lewis ve Kürşat And gözetiminde devam eden Ozan Musluoğlu, jazz müziğine gönül veren bir müzisyen. Yerli ve yabancı birçok ünlü jazz sanatçısı ile çeşitli performanslarda aynı sahneyi paylaşmaya devam ediyor.