Vakıf Katılım web
Magazin 17.08.2019 00:30

KİMSE BİLMEZ OYUNCULARINDAN ÇOK ÖNEMLİ MESAJ!

Atv'nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı dizisi 'Kimse Bilmez' oyuncuları, bayram dönüşü yola çıkacak olanlara 'trafik kurallarına uyun' diyerek sosyal sorumluluk mesajı verdi.
KİMSE BİLMEZ OYUNCULARINDAN ÇOK ÖNEMLİ MESAJ!

Bayram tatillerinin ardından evelerine dönmek için yola çıkacak olan vatandaşlara seslenen oyuncular, trafik kurallarına uyulmasını ve özellikle emniyet kemerlerinin takılmasını istedi.

ÖNEMLİ OLAN SİZİN HAYATINIZ

‘Kimse Bilmez’ oyuncuları, Kurban Bayramı tatili sonrası evlerine dönmek için yola çıkan herkesi dikkatli olmaları konusunda uyardı. Milyonlarca kişinin beğeniyle izlediği ‘Kimse Bilmez’ oyuncuları, özellikle uykusuz ve emniyet kemeri takmayan vatandaşlara seslendi.  İnsan hayatının ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan oyuncular,  Salı akşamı ATV ekranlarında buluşmak üzere veda etti.  

PİLOT KEMERİNİ TAKTI

Sosyal sorumluk mesajlarına, çektikleri kısa video ile katılan dizi oyuncularından Burak Serdar Şanal (Pilot) ve Timur Ölkebaş (Vedat) da emniyet kemerinin önemine vurgu yaptı. Videonun içeriğinde ise, acelesi olan Pilot arabaya binerek Vedat’a gaza basmasını söylüyor. Bunun üzerine bayram dönüşü yolların kalabalık olduğunu söyleyen Vedat, dikkatli olamalarını ve herkesi düşünerek araç kullanmaları gerektiğini belirtiyor. Bu uyarıyı dikkate alan Pilot ise hemen emniyet kemerini takarak yola devam ediyor. 

USTA OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.