Magazin 25.10.2016 14:02

Kim Kardashian en büyük yeteneğini açıkladı

Kim Kardashian, silahlı soygun öncesi katıldığı ama televizyonda yeni yayınlanan bir programda en büyük yeteneğinin ne olduğunu söyledi
Kim Kardashian en büyük yeteneğini açıkladı

YENİBİRLİK - Kim Kardashian, Paris’te silahlı soygun olayından önce çekilen ‘60 Minutes’ adlı televizyon programına katılmıştı. Silahlı soygundan bu yana hiçbir yerde görüntü vermeyen ve sosyal medyadan paylaşım yapmayan Kardashian’ın programı önceki gece yayınlandı. Bill Whitaker’a röportaj veren 36 yaşındaki reality şov yıldızı, en önemli yeteneğini açıkladı. Sahip olduğu lüks hayatı bir başarı olarak tanımlayan Kardashian, “Bir marka sahibi olmak ve sizi seven insanları bir araya getirmek bir yetenek” şeklinde konuştu.

Sosyal medya ile ünlü oldu

İki çocuk annesi ünlü yıldız, 11 milyon dolarlık mücevherlerinin çalındığı soygundan bu yana sosyal medyadan paylaşım yapmıyor olsa da sosyal medya, ünlü olma başarısında büyük rol oynuyor. Whitaker, Kardashian’a sahip olduğu ünü sosyal medyasız elde edip edemeyeceğini sordu. Kardashian, “Bu şekilde olmazdı. Tüm kariyerimi sosyal medyaya dayandırıyorum” cevabını verdi. 

"Yaşamımı paraya çeviriyorum"

Whittaker’ın “Yaşamını paraya çeviriyorsun” sözlerine Kardashian, “Evet, sanırım öyle” şeklinde karşılık verdi. Öte yandan Kim Kardashian’ın ablası Kourtney Kardashian, kardeşinin hala çok iyi olmadığını söyleyerek, “Hepimiz sarsılmış durumdayız. Kardeşimin kendisine destek olan bir ailesi var. Yaşadığımız tüm travmatik şeyleri aile olarak hep birlikte aşacağız” dedi.