Halkbank web
Ekonomi 29.11.2022 07:00

Keyvan Havacılık'a Bluesky Awards'tan iki ödül birden

Keyvan Havacılık, havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği ödüllendiren Bluesky Awards Havacılık Başarı Ödülleri'nde iki farklı ödüle layık görüldü.
Keyvan Havacılık'a Bluesky Awards'tan iki ödül birden

Keyvan Havacılık, havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği ödüllendiren Bluesky Awards Havacılık Başarı Ödülleri'nde iki farklı ödüle layık görüldü. Keyvan Havacılık ekibine fedakâr çalışmaları için teşekkür eden Keyvan Havacılık CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan, “Başarılarımızın ödüle layık görülmesi doğru yolda olduğumuzun ispatı” dedi.

Bluesky Awards Havacılık Başarı Ödülleri, 26 Kasım’da İstanbul Taksim’deki Elit World Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Havacılık sektörünün temel taşlarından biri olan havacılık ve navigasyon veri tabanını üreten dünyada dördüncü, Türkiye’de ise ilk ve tek firma olan Keyvan Havacılık, törende iki farklı ödüle layık görüldü. “Yılın Havacılık Tedarikçisi Ödülü” ile “Havacılıkta İlkler ve Başarılar Ödülü” kategorilerinde ödül alan Keyvan Havacılık, sektördeki başarısını aldığı ödüllerle de taçlandırdı. Avrupa Havacılık Emniyet Ajansı EASA’dan aldığı havacılık seyrüsefer veri üretim izin sertifikasıyla birlikte rakipleriyle aynı kalite ve standartlarda hizmet veren Keyvan Havacılık, ürettiği güncel “Havacılık & Navigasyon Veri Tabanı” ile ülkelerin askeri ve sivil olmak üzere bölgesel uçuş planlamaları, risk ve hassas askeri operasyonel ihtiyaçlara yönelik olarak gereken uygulamalar için devletlere hizmet sağlıyor.

Aviation Business Awards 2022’de finalde

Keyvan Havacılık, Orta Doğu’nun özel ve ticari havacılık, MRO, FBO, teknoloji ve havacılık mühendisliği sektörlerinden önemli endüstri liderlerini ve havacılık saygınlarını onurlandırmak ve takdir etmek için düzenlenen ‘Aviation Business Awards 2022’de de finalist adayı oldu.

Etihad ve Emirates Havayolları gibi dünyada havacılık sektörünün önde gelen firmalarıyla aynı listede yer alan Keyvan Havacılık, finalde kazanması halinde ödülünü 8 Aralık’ta Dubai’de gerçekleştirilecek olan Aviation Business Awards 2022 töreninde alacak.

- “Doğru yolda olduğumuzun ispatı”

Keyvan Havacılık ekibine fedakâr çalışmaları için teşekkür eden Keyvan Havacılık CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan, şunları söyledi:
“Bluesky Awards Havacılık Başarı Ödülleri'nde jüri tarafından Avrupa Havacılık Emniyet Ajansı EASA onaylı ‘Havacılık ve Navigasyon Veri Tabanı’ sertifikasına sahip ilk ve tek şirket olarak havacılıkta ‘İlkler ve Başarılar’ ödülünün yanı sıra verdiğimiz hizmet ile ‘Yılın Havacılık Tedarikçisi’ ödülüne layık görülmek gurur verici. Kurulduğumuz günden bu yana çok kısa bir zamanda verdiğimiz hizmet ile ilklerde yer alarak ekibimle beraber kocaman bir Keyvan ailesi olarak önemli başarılar elde ettik. Bu ödülü almamızda fedakârca çalışan tüm ekibimize teşekkür ederim. Bu başarılarımızın jüri tarafından ödüle layık görülmesi de doğru yolda olduğumuzu ispatladı. Sektörümüze kaliteli hizmet sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”