Magazin 09.12.2021 04:49 Güncelleme: 09.12.2021 08:40

"Karı-koca olarak mal paylaşımına gideceğiz"

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın 8 yıldır süren boşanma davası sonuçlanmıştı.
"Karı-koca olarak mal paylaşımına gideceğiz"

Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşanmıştı. Kemal Gülman’ı da 60 milyon lira tazminata hükmetmişti. Önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takılan cemiyet hayatının ünlü ismi Feryal Gülman, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Eşi Kemal Gülman ile davasını devam ettiğini, mahkemenin gerekçe kararı çıkmadığını söyleyen Gülmen, "Süreç henüz tamamlanmadı. Mahkemenin gerekçe kararı çıkmadı. O yüzden bunu beklemek zorundayız. Süreç bittikten sonra konuşabilirim ancak. 60 milyon hakimin kendisine verdigi ceza. Normalde karı-koca olarak mal paylaşımına gideceğiz. Ayır davalarımız var." dedi.

"Süreç tamamlandıktan sonra soyisminizi değiştirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Herşey bittikten sonra bu konuyu oğlumla birlikte karar vereceğiz. Tam olarak bilmiyorum açıkçası oğlum istemeyebilir." diye cevap verdi.

O sadece ayıbını örtmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz ay eşi Kemal Gülman'ın genç sevgilisi Eda Cideli ile birlikte Fransa dönüşü karşılaşan Feryal Gülman, eşinin basın mensuplarına haber vermekle suçlaması hakkında "Haberde verebilirdim ve son derece normal bir şey haber vermem. Ama ben haber vermedim. Suçlaması gereken ben miyim yoksa kendisi mi? O sadece ayıbını örtmeye çalışıyor. " diyerek eşinin suçlamasını reddetti.

Yalıyı satmayı düşünüyor

Feryal Gülman, Bebek'teki yalıyı hakkında ise "Yalı hala bende. Kiraya verdim. Çok büyük olduğu için kiraya verdim. Oğlum yurtdışında eğitimde. Annemi kaybettim, eskide annemde kalıyordu benle. Satmayı düşünüyorum. Diziler düşük bütçe verdiği için dizilere vermiyoruz. Verdiğimiz zamanlar dizilerin bütçeleri yüksekti. Arık yüksek bütçeli diziler çekilmiyor sanırım." diye konuştu.