Magazin 27.09.2022 05:00

"KARAKTERİMDEN ÇOK MEMNUNUM"

Ekranların sevilen ismi Emre Kınay geride bıraktığımız günlerde Watergarden İstanbul'da görüntülendi. Kendisinin de sahibi olduğu Dudu Reratoran'da arkadaşlarıyla toplantı yaparken görüntülenen oyuncu, toplantı sonrası gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.
"KARAKTERİMDEN ÇOK MEMNUNUM"

Ekranların sevilen ismi Emre Kınay geride bıraktığımız günlerde Watergarden İstanbul’da görüntülendi. Kendisinin de sahibi olduğu Dudu Reratoran’da arkadaşlarıyla toplantı yaparken görüntülenen oyuncu, toplantı sonrası gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Her şeyin yolunda gittiğini belirten sanatçı, yeni sezona girdiklerini ve yoğun tempoda çalıştıklarını dile getirdi. Duru Tiyatroda ‘İki Bekar’ adlı oyunla sezonu açtıklarını belirten Kınay; “Tiyatro sezonumuzu açtık, ilgi ve talepten ötürü çok memnunuz. Yeni oyunlar ve üzerinde çalıştığımız provalarımız var. Onun dışında restoran kısmında da yenilikler yapıyoruz. İnsanların keyifle müzik dinleyecekleri daha keyifli hale bürünüyoruz. Yoğun bir takvim programı bizi bekliyor.” dedi. Dizisi hakkında da konuşan oyuncu; ”İkinci sezonumuza girdik. Gayet hızlı ve yükselen reytingiyle başarılı bir iş oldu. Bende karakterimden çok memnunum. Böyle giderse diğer sezonada giriş yapabiliriz. Bakalım şuan herşey güzel.” dedi.