Spor 05.11.2018 17:15

Kaplanlar Öne Geçince Kaybetmiyor

Evkur Yeni Malatyaspor, 2 sezondur yer aldığı Spor Toto Süper Lig'de, öne geçtiği karşılaşmaları kaybetmiyor.
Kaplanlar Öne Geçince Kaybetmiyor

Evkur Yeni Malatyaspor’da, Alanya deplasmanında kazanılan 3 puanın sevinci sürüyor.

Spor Toto Süper Lig’de 9. haftada sahasında Galatasaray’ı mağlup eden Kaplanlar, 10. haftada ise deplasmanda Aytemiz Alanyspor’u tek golle geçerek puanını 18’e yükseltti.

Karşılaşmada Issam Chebake, Adem Büyük ve kaleci Fabıen Farnolle performanslarıyla alkış alırken, defans oyuncusu Murat Akça ise bu sezon ikinci kez on birde sahaya çıkmasına rağmen sergilediği performansla formayı kolay kolay bırakmayacağının mesajını verdi.

Karşılaşmada Adem Büyük’ün serbest vuruştan attığı gol, Farnolle’nin ise ev sahibi takımın penaltısına geçit vermemesi kazanılan 3 puanda büyük etken olurken, Issam Chebake’nin savunmadaki kritik müdahaleleri de göze çarpan detaylar arasındaydı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Erol Bulut, oynanan oyundan memnun olmamasına rağmen 3 puan alan takımını tebrik etti. 

Doğu Anadolu Temsilcisi, Spor Toto Süper Lig’de ilginç bir istatistiğin de sahibi durumunda. Kaplanlar, Süper Lig’de 2 sezondur oynadığı ve öne geçtiği hiçbir müsabakayı kaybetmedi.

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor’da Trabzonspor mesaisi start aldı. Spor Toto Süper Lig’de 11. haftanın açılış maçında, cuma günü saat 20.00’de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kaplanlar, bu müsabakanın hazırlıklarına başladı. Cezalı futbolcunun bulunmadığı Doğu Anadolu ekibinde, Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Mitchael Donald dışında eksik bulunmuyor. Hollandalı futbolcunun durumunun maçtan önce netleşeceği belirtildi.