Magazin 25.05.2023 04:57

KAGİDER'DEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK İÇİN TİYATRO OYUNU "= KADIN"

6 Şubat deprem felaketinin ardından bölgedeki kadınların tekrar ayağa kalkmasını ve ekonomiye katılımlarını desteklemek amacıyla projeler ve iş birlikleri gerçekleştiren KAGİDER yeni bir projeye imza atıyor.
KAGİDER'DEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK İÇİN TİYATRO OYUNU

KAGİDER, Hatay’da “Kadın Gelişim Merkezi” olarak kurulacak örnek evler projesine kaynak sağlamak için tiyatro oyunu sahneleyecek. Gönüllü KAGİDER üyelerinin rol alacağı tek perdelik oyun 3-4 Haziran tarihlerinde BKM Beşiktaş’ta sahnelenecek.

24 Mayıs 2023, İstanbul; 21 yıldır kadınların girişimcilik yoluyla güçlenmesini sağlamak ve genel olarak kadının toplumdaki konumunu güçlendirmek için çalışan KAGİDER depremden etkilenen kadınlara destek olmak için yeni bir adım atıyor. Depremin ilk gününden itibaren üyeleriyle ve yaptığı iş birlikleriyle çeşitli projeler gerçekleştiren KAGİDER geliri Hatay’da “Kadın Gelişim Merkezi” olarak kurulacak olan örnek evler projesine aktarılmak üzere bir tiyatro oyunu sahneliyor.

Kadının kendi ayakları üzerinde durması temasını sahneye taşıyan oyunda KAGİDER Başkanı Emine Erdem’in yanı sıra KAGİDER üyeleri Ayşe Burcu Demirtaş, Ayşegül Demirağ, Berrin Kuleli, Banu Koç Çakan, Eda Uzuner Kalay, Gül Efetürk, Merve Aksu, Nihan Süzen Özkan, Pınar Akalın ve BKM Oyuncusu Ayhan Bozkurt rol alıyor.

KAGİDER için Ali Erkan Ersezer’in yazdığı “=KADIN” adlı oyunun yönetmenliğini Celal Tak üstleniyor.

“=KADIN” adlı tiyatro oyunu 3 – 4 Haziran tarihlerinde saat 20.30’da Beşiktaş Kültür Merkezi BKM’de sahnelenecek.

Oyunun biletleri www.passo.com.tr sitesinden satın alınabilecek.