Magazin 27.01.2023 15:58

KAFADAR VE CEMRE'DEN KONUŞULACAK DÜET!

Son dönemde çıkardığı Yalan Olur, Suya Hapsettim ve Rüyalarda Buluşuruz teklileriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Kafadar, güçlü sesiyle müzik dünyasında dikkat çeken Cemre ile Kusura Bakma'ya yepyeni bir yorum getirdi. Kafadar ve Cemre'nin yorumuyla Kusura Bakma 24 Ocak tarihinden itibaren tüm dijital platformlarda yerini aldı.
KAFADAR VE CEMRE'DEN KONUŞULACAK DÜET!

Yapım ve menajerliğini Esat Kaba’nın yürüttüğü teklilerle adından sıkça söz ettiren Kafadar, sosyal medyada viral olan videolarıyla keşfedilen Cemre ile Kusura Bakma adlı düet projesinde buluştu.

Kusura Bakma’ya yepyeni bir yorum getiren Kafadar ve Cemre, güçlü sesleri ve başarılı yorumuyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.

Projenin yapımcısı Esat Kaba, Kafadar ve Cemre’yi bir araya getirerek çok başarılı bir işe imza attıklarını ve Kusura Bakma’nın bu yeni yorumunun müzikseverler tarafından çok sevileceğine yürekten inandıklarını belirtti.

Profesyonel müzik yaşantısına yeni adım atan Cemre ise heyecanın büyük olduğunu ve Kafadar ile düet yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kafadar ve Cemre’nin düet çalışması Kusura Bakma, Paradise Production etiketiyle 24 Ocak itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!