Magazin 10.03.2018 08:00 Güncelleme: 10.03.2018 01:26

Kadınlar Gününü Kutladılar

Şeyma Subaşı, İvana Sert - Can Çelebi, Çağla Şıkel, Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler önceki gece Bebek Angie'de düzenlenen özel bir partiye katıldı.
Kadınlar Gününü Kutladılar

EĞLENCE SONRASI MİDYE


Sosyal medya üzerinden paylaşımlarıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Şeyma Subaşı mekan çıkışı görüntülendi. Subaşı, eğlence sonrası Angie yanındaki Bebek Midyecisi'nde soluğu aldı. Topuklu ayakkabılarıyla yürümekte zorlanan Şeyma Subaşı'nın imdadına muhabirler yetişti ve aracına kadar eşlik ettiler.


KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR


İvana Sert partiye uzatmalı sevgilisi Can Çelebi'yle katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel olarak giyindiğini söyleyen Sert, "Her şey gayet güzel. Bu önemli günü bu partiyle bitirmek istedik" dedi.


KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ


Çağla Şıkel partiyi sabahın ilk ışıklarında arka kapıdan kaçarak tamamladı. Modacı Hakan Akkaya'yla el ele koşar adım aracına koşan Şıkel'in alkolü fazla kaçırdığı gözlendi. Göbek ve sırtı açık kıyafet tarzıyla dikkat çeken Çağla Şıkel, soruları yanıtsız bıraktı.

AMAN HANDE DUYMASIN

Murat Dalkılıç geceye katılan isimler arasındaydı. Mekana giriş yapacağı sırada gazetecileri fark eden Dalkılıç, yanındaki iki kadın arkadaşını önden Angie'ye yolladı. Objektiflere tek başına görüntü veren Murat Dalkılıç, "Stüdyodayım sürekli. Yıldız Tilbe'yle albüm çalışmaları var. Bugün Hande yanımda yok" dedi. Mekana önden giriş yapan iki güzel hakkandaki sorularını yanıtsız bırakan Murat Dalkılıç'ın tedirgin hali dikkatlerden kaçmadı.