Magazin 10.03.2018 08:00 Güncelleme: 10.03.2018 09:54

Kadına Kalkan Eller Kırılsın

Ece Türkiye tarafından yönetilen ve gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş sunan Ankara AnkaMall Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ziyaretçilerini Onur Büyüktopçu ile buluşturdu.
Kadına Kalkan Eller Kırılsın

Ekranların en en sevilen isimlerinden biri olan Yemekteyiz programıyla milyonların gönlünde taht kuran Onur Büyüktopçu, Dünya Kadınlar Günü'nü Ankaralı kadınlarla kutladı.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte AnkaMall Alışveriş Merkezi'ni hınca hınç dolduran Ankaralılar, Onur Büyüktopçu'yu görebilmek için birbirleriyle yarıştı.

AnkaMall AVM'nin hazırladığı sürprizlerle unutulmaz bir eğlencenin yaşandığı etkinliğin moderatörlüğünü Kısmetse Olur evinin sevilen ismi Didem Delen yaptı.

SAHTEKARLIK YAPMIYORUZ

Büyük bir kalabalığın karşısına çıkan Onur Büyüktopçu, bu kadar sevilmesinin nedenini şöyle açıkladı: "Samimi ve doğalım. Herhangi bir yapmacıklık ve sahtekarlık yok. Programda da bunu yapıyoruz. Türk insanı artık daha samimi insanları izlemeyi tercih ediyor."

KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN

Dünya Kadınlar Günü'yle ilgili konuşan Onur Büyüktopçu, "Türk kadınları üretimde daha fazla yer almalı. Erkek çocuklarını kadınlara karşı saygılı ve duyarlı yetiştirilmeli. Kadınlarımızın erkeklerden çok daha üstün olduğuna inanan bir insanım. O yüzden iyi ki varlar, kadına kalkan eller kırılsın. Kadına şiddet son bulsun" sözleriyle büyük alkış aldı.

KORİŞ'İ OYNAMAYI ÇOK ÖZLEDİM

Kiralık Aşk'taki Koriş karakteriyle milyonların sevgisini kazanan ve fenomen olan Onur Büyüktopçu, sürpriz projesini de ilk kez açıkladı. "Kiralık Aşk ve Koriş benim dönüm noktamdı. Koriş'in sinema filmini yapmayı arzu ediyorum. O karakteri oynamayı çok özledim" diyerek sürpriz projesini anlattı.

BUNDAN SONRA DRAM OYNAYAMAM

Bir süredir dizilerden uzak kalan oyuncu, "Elbette güzel bir projede kamera karşısına geçmek istiyorum. Dizi, film ya da tiyatro olabilir ama ömrümün sonuna kadar oyunculuk yapacağım. Bana uyan Türk halkının algıları farklıdır. Eğer insanlar Kiralık Aşk'taki Koriş gibi bir karakteri benimsediyse, benim artık çok ağır dramlarda oynamamam lazım. Sakil dururum çünkü. Net, komedi ya da romantik komedi olabilir" dedi.

KÖYE YERLEŞECEĞİM

Onur Büyüktopçu en büyük hayalinin ise köy hayatı yaşamak belirterek, ""Hayalim mesleği bıraktıktan sonra bir köye yerleşmek, orada kendi domatesimi, biberimi ekmek, hayvanlarla ilgilenmek. Şu andaki en büyük hayalim bir çiftlik evi almak" açıklamasında bulundu.

OKUMA PROVASINDA KEŞFEDİLDİM

Bir hayranının "Hiç unutamadığınız bir olay var mı" sorusuna ise "Benim piyasaya girmem başlı başına bir olay. Kimse benim oyuncu olduğumu bilmezken, okuma provasıyla keşfedilen biriyim. 16 yaşımdan, Kiralık Aşk'a kadar çok fazla işte rol aldım ama bilinmiyordu. Ancak bir işin cast direktörlüğünü yaparken, birden kendimi Kiralık Aşk'ın başrollerinden birinde buldum. Bunu asla unutamam" yanıtını verdi.


KADINLAR GÜNÜ HATIRASI AYNA DAĞITTI

Onur Büyüktopçu, tüm hanımlara hem özel hazırlanmış kartlarını imzalayıp, fotoğraf çektirdi hem de tüm hanımlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hatırası olarak özel yapım ayna hediye etti.

‘VAZGEÇMEM' SÜRPRİZİ

Ünlü oyuncu, hanımların ısrarı üzerine Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı 'Vazgeçmem'i seslendirdi. Büyüktopçu, canlı performansıyla büyük alkış aldı.