Beyaz Perde 02.05.2018 02:00 Güncelleme: 02.05.2018 14:01

'Kaç Kaçabilirsen' Filminin Galası Yapıldı

Süleyman Aslan Tuana Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini ise Hakan Eser'in yaptığı Komedi türü Kaç Kaçabilirsen filminin galası  Kanyon Cinemaximum gerçekleşti.
'Kaç Kaçabilirsen' Filminin Galası Yapıldı

Galaya katılan ünlü oyuncular Önder Açıkbaş, Enis Arıkan ,Seda Güven, Tuğçe Karabacak gösterim öncesinde basının sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında filmin her oyuncusu tek tek söz alırken,Enis Arıkan filmi ilk kez baştan sona seyredeceğini ve ortaya çıkan işten çok memnun olduğunu ve heyecanla filmi izlemek istediğini dile getirirken, Basın mensuplarının ‘1 Milyon gişe karşılığında Enis Bey’e altın seleli bisiklet sözünüz hala geçerli mi?’ sorusuna karşılık Önder Açıkbaş ise "Arkadaşlar şaka bir yana İnşallah gişemiz yüksek olur çünkü ikinci filmi de çekmeyi ekip olarak çok istiyoruz. Biz bu filmi çekerken çok eğlendik. Umarım sizler de izlerken aynı keyifi alırsınız" açıklamasında bulundu. Enis Arıkan’ın fenomen annesi Selma Arıkan oğlu ile ilk kez aynı filmde buluştuğunu ve çok heyecanlı olduğunu belirtirken ‘Gerçekten şu an bana olan ilginizden dolayı çok şaşkınım, Çok güzel şeyler oluyor, film şahane. Oğlumla aynı filmde oynamak için oyunculuk eğitimi aldım.’’ sözleri üzerine, Önder Açıkbaş ‘Biz de ata binme eğitimi aldık ama binemedik mesela’ diyerek espri yaptı. Filmin güzel oyuncuların Tuğçe Karabacak ise ‘Selma abla gerçekten sette çok eğlenceliydi. En çok güldüğümüz sahneler Selma ablaya ait!’ dedi. 

FİLMDE HALAT KOPUNCA YERE ÇAKILDIM 

Seda Güven ise ‘Ben de çok heyecanlıyım. Filmde başımıza türlü türlü şeyler geliyor. Umarım sizde izlerken çok eğlenirsiniz’ açıklamasında bulunurken Önder Açıkbaş ‘Çok tehlikeli şeyler yaşadık. Asılı olduğum halat koptu ve tehlikeli anlar yaşadım’’ Bu tehlikeden sonra seti terk ettiğini, çekimlerin 1 gün durduğunu doğruladı. 

TRİPORTÖR ARIZA YAPINCA, İMDADINA VALELER KOŞTU 

Oyunculara yeni vizyona giren diğer sinema filmleri sorulduğunda ‘ Biz önümüzün açık olduğunu düşünüyoruz, Hülya Hanım’ın filmi vizyona girdi sanırım, Selfie. İkisinin türü farklı öncelikle filmimizin yücelmesi için Allah’a dua ediyoruz. Hülya hanıma da başarılar diliyoruz.’’ açıklamasında bulundular.galaya 3 tekerlekli triportör araçla gelerek kırmızı halıya kadar araçla gitmek isteyen Ünlü oyuncu Önder  Açıkbaş’ın bu sürprizi Triportör model aracının bozulmasıyla kursağında kaldı. Valelerin yardımıyla park edilen araç için çekici çağırılarak tamire gönderildi. Filmin gişesine ortak olan Açıkbaş ise ‘Allahtan gişeye ortağız yeni filme yenisini alırız’ diyerek espri yaptı.