Vakıf Katılım web
Magazin 02.04.2020 00:30

Kabus Kerim'in köklere dönüş yolculuğu RedBull.com'da

Türk rap müziğinin öncü isimlerinden ve efsane grup Cartel'in kurucularından olan Kabus Kerim'in Nürnberg'den başlayıp Anadolu'da sona eren keşif yolculuğunu anlatan 'Kabus Kerim'le Köklere Dönüş' beş ayrı bölüm halinde Redbull.com'da yayınlandı. Serinin ilk bölümü https://www.redbull.com/tr-tr/videos/Kabus-Kerim-ile-Koklere-Donus-Bolum-1 adresinde.
Kabus Kerim'in köklere dönüş yolculuğu RedBull.com'da

Türk rap müziği deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Kabus Kerim, Redbull.com’a özel olarak hazırlanan ‘Kabus Kerim’le Köklere Dönüş’ video serisiyle takipçilerini müzikal yolculuğunu ve yeni keşiflerini kendisiyle birlikte deneyimlemeye çağırıyor. Bu eşsiz yolculuk Kabus Kerim’in kişisel ve müzikal hayatını paralel olarak ele alıyor.

5 ayrı bölüm halinde yayınlanan seride Kabus Kerim’in Nürnberg’de başlayan yolculuğuna; Edirne, Manisa, Aydın ve Ankara gibi şehirlerde çekimlere katılan Ahmet İşçitürk, Derdiyoklar Ali, Yener Çevik, Kamufle gibi yerel müzisyenler de eşlik ediyor. ‘Kabus Kerim’le Köklere Dönüş’ beş ayrı bölüm halinde yayınlandı. Serinin ilk bölümü https://www.redbull.com/tr-tr/videos/Kabus-Kerim-ile-Koklere-Donus-Bolum-1  adresinde.

 Türkçe rap’in en önemli temsilcilerini ağırlayan 1-15 Ekim 2019 tarihlerinde Red Bull Music Festival İstanbul’da Kan Kardeşler Gecesi’nde sahne alan Kabus Kerim, Cartel'in kurucu üyesi Erci E., muhteşem bir geceye imza atmıştı.