Vakıf Katılım web
Magazin 17.07.2018 08:32 Güncelleme: 17.07.2018 13:06

"İzleyiciyi Doyurmadan Yollamıyoruz"

"FERMAN" ve "Ucuz Roman" şarkılarıyla adından söz ettiren Şimal,müzikseverlerle buluştu.Şimal gazetemizin sorularını yanıtladı.
"İzleyiciyi Doyurmadan Yollamıyoruz"

Mazlum AYDIN

Soru : ŞİMAL’i kısaca tanıyabilirmiyiz?

Ben İstanbul doğumluyum ,İzmir'de büyüdüm .9 Eylül Üniversitesi turizm mezunuyum üç kardeşiz evin en küçüğüyüm.

Soru : Yeni single Z RAPORU nasıl oluştu? Kimlerle çalıştınız?

Ucuz Roman şarkımızdan sonra yaz için şarkı arayışımdaydım. Her gün mailime farklı söz ve bestecilerden yaklaşık 10-15 şarkı geliyordu. Hepsi çok başarılı fakat benım istediğim hayal ettiğim şarkı karşıma çıkmamıştı. Paniklemeye başladıgım bir dönemdi.Telefonum çaldı ve "Z Raporu"nun bana çok yakışacagını ve gelip dinlememi istediler. Studyoya uçmuştum adeta. Dinler dinlemez benim olmalı dediğim şarkılardan oldu. İyi ki de benım oldu."Z Raporu"nun sözlerini,Yazgın Kaçak, müziğini, Asil Gök - Osman Çetin Aranjesini,Osman Çetin yaptı. Hepsi çok kıymetli müzisyenler.Yine ve yeniden çok teşekkür ederim onlara.

Soru : Yeni video klip ‘de çekimler nasıl geçti ? Klipten bahsedermisiniz?

Klip yönetmeni vazgeçilmezim Murat joker. Onunla 3.çalışmamız. Fikirlerini çok seviyorum oyüzden sırtımı ona yaslamış durumdayım."Z Raporu" şarkımıza ters köşe bir klip olmasını ve oyuncu tarafımı çıkarmak istediğini söyledi . Yani kısacası başrole bir kadın bir erkek klişesinden uzak bir fikirle yaklaştı. Acayip yükseldiğimiz bir iş oldu klip. Sarıyer Taş ocağında çekildi. Konusu ise hepimizin içindeki,baş edemediği ,söz geçiremediği , bize engel olan , kimi zaman şımarık kimi zaman acımasız bir başka karekterle mücadelemiz ile ilgili çok eğlenceli bir klip oldu açıkçası. Kısa film tadında hatta. Tabi koşullar biraz zordu.Sıcak bir havada güneş kremlerimizi vucudumuza bulayarak geçti diyebilirim. hepimiziz evlerimize 1. Derece yanıklarla döndük.Ama içimize çok sindi tekrara Murat joker ve ekibine sonsuz teşekkürler.

Soru : Müzik kariyerinizdeki hedefler neler ?

Hedef çokça alkış sesi. Ama en önemlisi saygınlık kazanabilmek ve bunun yanı sıra bestelerimin bir çok sanatçı dostlarımla paylaşmak. Özetle kalıcı olabılmek.