Kitap 03.05.2018 14:50 Güncelleme: 03.05.2018 14:58

İşte Benim Annem

İşte Benim Annem'in kahramanı Mutlu'nun annesiyle tanışmak ister misiniz? Ezgi Berk tarafından kaleme alınan ve İpek Konak'ın çizimleriyle renklenen İşte Benim Annem kitabının kahramanı Mutlu'nun annesi çevresinde gördüğü diğer annelerden biraz farklı.
İşte Benim Annem

abm Yayınevi’nin yeni kitabı İşte Benim Annem rengarenk giyinen, çeşit çeşit saç bantları takan, biraz da dağınık ve sakar bir anneyi, çocuğu Mutlu’nun gözünden anlatıyor. Çevresinde gördüğü diğer annelerden biraz farklı olan annesi zaman zaman Mutlu için hayatı zorlaştırsa da, değişmeyen bir gerçek var; Mutlu annesini her haliyle, olduğu gibi seviyor ve onunla mükemmel vakit geçiriyor. Ezgi Berk tarafından yazılan ve İpek Konak tarafından resimlenen İşte Benim Annem kitabının kahramanı Mutlu’nun süper annesiyle tanışmak ister misiniz?

 Merhaba! Ben Mutlu. Çok merak ediyorum acaba senin annen de dağınık mı? Belki de sakardır biraz. Peki, ara sıra kızdığı oluyor mu sana? Benimki kaşlarını çatıyor bazen. Böyle anlatınca kafanda nasıl bir anne canlandığını tahmin edebiliyorum. Ama ben onu her haliyle seviyorum, onunla her zaman güzel vakit geçiriyorum. Birlikte oyun oynuyoruz; her akşam birbirinden güzel kitaplar okuyor bana. Bu kitapta, annemle birlikte ne kadar eğlendiğimi anlatıyorum. Bazen pek eğlenmediğim zamanlar da oluyor. Onlardan da bahsettim tabii! Hadi çevir sayfaları, katıl sen de benim dünyama!