Magazin 21.05.2022 05:00 Güncelleme: 20.05.2022 21:31

İrem Derici "Kalbim Hasarlı"

İrem Derici 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında Altınoluk'ta 5 Bin kişiye konser verdi. sahne öncesi soruları yanıtlayan Derici " Bütün yaralar 4 günde geçer, o yüzden sevmek güzel bir his" dedi.
İrem Derici "Kalbim Hasarlı"

"Konserimi Unuttum"

Sahne öncesi Altınoluk Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan, İrem Derici ile bir araya gelerek " İrem Derici enerjisiyle, şarkılarıyla, bu bayramın hakkını verecek. Bizde kendisiyle bir arada olduğumuz için mutluyuz" dedi. Sahne öncesi soruları yanıtlayan Derici " Geçtiğimiz günlerde bir konserimi unutmuşum. Bu yüzden tatil planımı iptal ettim. Leğen doldurup ayağımı sokacağım tatilimi böyle geçireceğim" dedi.

"Sabah Botox Yaptırmaya Gittim"

İrem Derici geçtiğimiz günlerde sabah 09:30'da botox yaptırmaya gittiğini söyleyerek " Ben hep sol tarafıma yatıyorum. Sol tarafım çökmüş doktora sabah erkenden gidip yüzüme botox yaptırdım. 30 iğne yaptı yüzüme klinikten arı sokmuş gibi çıktım. Ama benim ölüm bile yeter" dedi. Ünlü isimlerin kendi doktoruna gittiğini söyleyen Derici " Doktoruma İrem'e ne yapıyorsanız bana da yapın diyorlarmış" diye konuştu.

"İlişkilerden Ders Çıkarmam"

Fiziğiyle barışık olmadığını söyleyen İrem Derici " bu yüzden yaza hazır değilim. Kötü görüntü vermek istemiyorum" dedi. İlişkilerinden ders çıkarmadığını ve geçmiş ilişkilerinde ki herkese saygı duyduğunu söyleyen İrem Derici " Kalbim hasarlı ama bütün yaralar 4 günde geçer. sevmek müthiş bir his ve kalbim aşka açık bekliyorum" dedi.