Vakıf Katılım web
Magazin 27.10.2021 04:05

İnterpol ve David Lynch, Ortaklıklarından Doğacak Yeni NFT Serisini Çıkarıyor!

2011 Coachella Festivali'nde dünyanın ünlü yönetmenlerinden David Lynch'in kısa filmi I Touch a Red Button Man ile New York kökenli önemli müzik grubu Interpol'ün 2010'da çıkardığı Lights şarkısıyla bir araya gelmesiyle başlayan David Lynch x Interpol iş birliğine bir yenisi ekleniyor. Amerikalı müzik grubu Interpol ile ünlü yönetmen ve film yapımcısı David Lynch 8 adet NFT'den oluşan bir seriye imza atıyor.
İnterpol ve David Lynch, Ortaklıklarından Doğacak Yeni NFT Serisini Çıkarıyor!

Yeni Lynch X Interpol projesinde Lights parçasının yeni kaydedilen sürümleri 8 NFT’lik sınırlı bir seri için Lynch’in sürükleyici animasyonlarıyla bir araya geliyor ve kalabalık kitleler tarafından bilinen orijinal eserlerini anarak ona yeni bir boyut kazandırıyorlar.

Interpol grubunun solisti Paul Banks, “Yeni performanslar, (Interpol’ün baş gitarsti)
Daniel Kessler’ın piyanoda yer aldığı, sadeleştirilmiş yorumlar.” diyor. Bu daha akustik olan yeni çekimler, her klibi yeni sanatsal zirvelere çıkarmak için derinlere inen, şimdiye kadarki en dokunaklı haldeki Interpol olabilir.

Hayranlarını bu benzersiz ortaklığa dahil etmek için oldukça istekli olan Lynch ve Interpol, iş birliği için fırsatlar da sunuyor. Banks, “Bu sekiz NFT’den birinin hayranlara ücretsiz olarak gideceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.” diyerek müjdeyi veriyor. Hayranlar 3D galerideki NFT’lerden bir tanesine kendi kişisel yaratıcı dokunuşlarını ekleyebilme fırsatı bulacak ve şanslı katılımcı bu ortak yapım NFT’yi eve götürecek.

Etherum kullanılarak yapılan bu NFT’lerin sinema ve müzik tarihinin eserlerini sonsuza dek yaşatabileceğini söyleyen HIFI Labs’in Crypto & Prouduct alanının başkanı Jack Spallone şöyle ekliyor: “David Lynch’in kariyeri, filmin ve hatta kurgunun sınırlarını zorlamaya yardımcı olduğu gibi şimdi de blockchain kalıcı evrenine doğru genişliyor.

“Dürüst olmak gerekirse Interpol, David Lynch için deli oluyor.” diyen Banks bu yeni iş birliği konusunda ne kadar heyecanlı olduklarını dile getiriyor. “Sanatsal bir forumda, ismimizi onunkiyle bir araya getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Dijital eserler ilerledikçe, bunların sonsuz dijital alemde korunmaya değer olduğuna inanıyoruz.”

Lynch X Interpol projesi için açık artırmalar bugün, 26 Ekim’de başlayıp 9 Kasım’da sona erecek.

Interpol ayrıca 7. stüdyo albümleri üzerinde çalışmaya başladıklarının ve efsanevi yapımcılar Flood & Pumpkins ortaklığı ile gelecek yıl Türkiye’de GRGDN Müzik tarafından temsil edilen Matador Records etiketiyle geri döneceklerinin müjdesini verdi.