Vakıf Katılım web
Bursa 24.02.2020 20:38

İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı

İnegöl Belediyesi, kurumda çalışan 39 kadrolu işçiyle 2020 ve 2021 yılları için toplu sözleşme imzaladı.
İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı

Kadrolu işçileri kapsayan toplu sözleşme için bugün 16.00’da encümen salonunda imza töreni düzenlendi. Törene; Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Kalkan, Mali Hizmetler Müdürü Vural Özer, Hizmet İş Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz, Şube Başkan Yardımcısı Selim Bal ile İnegöl Belediyesi Sendika Temsilcisi Necmettin Sarkın katıldı.

ENFLASYONUN ÜZERİNDE ARTIŞ
İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Çalışma arkadaşlarımızın içerisinde, ailemizin içerisinde bulunan kadrolu işçilerin 2020 ve 2021 yıllarına ilişkin toplu sözleşmelerini imzalamak üzer bir araya geldik. Şuanda 39 personelimiz bulunmakta kadrolu çalışan. Onların 2020-21 yıllarını kapsayan mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere Hizmet-İş Sendikasıyla yapılan görüşmeleri sonuçlandırmış bulunuyoruz. Burada işçilerimizin aylıklarında enflasyon üzerinde artışlar gerçekleştirerek yapılan görüşmeler sonucunda her iki tarafın uzlaşmasıyla sözleşme altına akdimizi almış oluyoruz. Ben bu süreçte emeği geçen sendika temsilcimiz ve sendika yöneticilerimize, kıymetli çalışma arkadaşlarımıza, Başkan Yardımcım ve Daire Müdürlerimize karşılıklı anlayışları için teşekkür ediyorum” dedi.

İNEGÖL BELEDİYESİ İYİ BİR AİLE
“Tüm çalışma arkadaşlarımız bizim için değerlidir, kıymetlidir” sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Taban, “Yaklaşımımız samimi ve doğrudur. Onların da bizlere karşı yaklaşımları yine aynı şekildedir. Karşılıklı anlayış içerisinde güzle bir şekilde süreci tamamlamış oluyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızın huzurlu şekilde çalışmaların arzu ediyorum. Çalışma arkadaşlarımız hem kuruma he de bu şehre değer katmakta. İnegöl Belediyesi iyi bir aile. Daha güzel işler yapmak adına da el birliği ile çalışıyoruz. Çok daha güzel işlere imza atacağımızı da şimdiden ifade edebilirim” diye konuştu.