Halkbank web
Ekonomi 29.07.2015 13:18

İncirlik üssü için flaş gelişme!

Dişişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "İncirlik Üssü'nün kullanımı için Bakanlar Kurulu'nda imzalar tamamlandı. Üs her an kullanıma açılabilir" dedi.
İncirlik üssü için flaş gelişme!

 7 Haziran'dan bugüne 657 terör olayı gerçekleştirildiğini, DAEŞ , PKK ve DHKP-C'nin eşzamanlı saldırılara başladığını belirtti. Davutoğlu, "Üç ayaklı saldırının hedefi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir, demokrasimizdir, insan haklarıdır. Saldırıların ikinci hedefi kamu düzeni, üçüncü hedefi Türkiye'nin uluslararası itibarıdır" diye konuştu.

 

Başbakan Davutoğlu, "Bazıları ortak deklarasyon çağrımıza cevap vermemiş olsalar da Ak Parti kadroları ayaktayken Türk demokrasisi ayaktadır, ayakta olmaya devam edecektir" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Son günlerde çok yoğun terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terör faaliyetlerin yapan örgütler, önlerindeki maşalar kim olursa olsun hepsini lanetliyorum. Şehitlerimizin hatıraları ve emaneti omuzlarımızda kutsal emanet olarak ebediyete kadar sürdürülecektir.

"Türkiye mücadele veriyor"

 13 Temmuz'da CHP genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile MHP genel başkanı Bahçeli ile, HDP eş başkanlarıyla görüşmeler yaptık. Hemen arkasından millet olarak huzurlu Ramazan bayramını idrak ettik. Çevremizdeki ateş çemberi içinde, Türkiye ramazan bayramını huşu içinde idrak etmişti. Fakat ramazan bayramını müteakip, Suruç'ta başlayan ve bugüne kadar süren terör saldırısı karşısında, Türkiye mücadele veriyor.